DEFINITIVNO: Duško Vujošević nije više trener Partizana!

"Upravni odbor se zahvaljuje Dušku Vujoševiću na svemu što je učinio za Partizan, vrata kluba za njega su bila i biće uvek otvorena", ističe klub iz Humske

  • 37

I definitivno - Duško Vujošević više nije trener košarkaša Partizana! Tokom dana, u kom je oformljen novi Upravni odbor na čelu sa predsednikom kluba Nikolom Pekovićem, odlučeno je da se saradnja sa trofejnim stručnjakom ne produži.

To je potvrdio Upravni odbor saopštenjem, koje prenosimo u celosti:

"Upravni odbor KK Partizan NIS na prvom sastanku odlučio je da otvori novo poglavlje u istoriji kluba i ne produži saradnju sa Duškom Vujoševićem, već da ukaže poverenje novom treneru.

>>> Partizan ima novi Upravni odbor - jedan Italijan je među njima!

Procena je da na temeljima slavne istorije i svih uspeha u prošlosti treba krenuti sa novim snagama i energijom ka konsolidaciji kluba na svim nivoima, postepenom povratku ka šampionskim visinama i kontinuitetu trofeja.

Upravni odbor se zahvaljuje Dušku Vujoševiću na svemu što je učinio za Partizan, vrata kluba za njega su bila i biće uvek otvorena.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Vujošević nije samo najtrofejniji trener u klupskoj istoriji, već i stručnjak koji je na put izveo brojne igračke legende Partizana, srpske i svetske košarke. Od Partizana je stvorio planetarni brend, u ogromnoj meri je njegova zasluga što je naš klub prepoznatljiv po tome da je iznedrio najveći broj NBA igrača van Amerike. Sa Partizanom je u više navrata činio čuda, osvajao domaće, regionalne i evropske trofeje, najzaslužniji je zajedno sa Predragom Danilovićem za dominaciju koja je bezmalo trajala 15 godina.

Duško Vujošević je pisao istoriju kluba, neke od njenih najblistavijih trenutaka. Partizan je bio i ostaće njegov dom," zaključuje se u saopštenju.

Spekulisalo se da će Vujošević ostati u klubu kao savetnik, a nastavljaće da obavlja funkciju sportskog društva, JSD Partizan.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Podgorica

    8. septembar 2015 | 20:03

    Dule legendo...sad odmaraj i uzivaj ..srecno

  • Doka.cz

    8. septembar 2015 | 19:52

    Hoce li sad biti casova ljubavi,hoce li i vas voljeni mag oprostiti dug klubu kao sto je trazio od igraca???

  • P.F.C

    8. septembar 2015 | 22:02

    Covek je dao samog sebe u ovom poslu,cak je obolio zbog PARTIZANA a vi mu tako vracate !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA