Vujošević otkrio ko mu je rekao da više neće biti trener Partizana

Iskusni stručnjak, takođe, zahteva od nove uprave izmirenje obaveza

  • 29

Upravno odbor Partizana i zvanično je doneo odluklu da ne produži saradnju sa Duškom Vujoševićem koji, ipak, smatra da ona nije donesena iz sportskih motiva.

Međutim, novo rukovodstvo crno-belih na čelu sa Nikolom Pekovićem odlučilo je da poverenje ukaže Petru Božiću, doskorašnjem pomoćniku Vujoševića. Takva odluka nije čudna, ali jeste način na koji je trofejni stručnjak saznao da neće biti trener Partizana.

>>> Partizan ima novi Upravni odbor – jedan Italijan je među njima!

Naime, Vujoševiću je ''loše vesti'' saopštio poznati menadžer Miško Ražnatović koji u poslednje vreme i nije u dobrim odnosima sa crno-belom košarkaškom sekcijom. Vujošević je zamerio zašto mu niko od judi koji su doneli odluku to nije rekao u lice.

Takođe, Vujošević je istakao da nova uprava ima obavezu da mu isplati sva dugovanja.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PARTIZANovac

    8. septembar 2015 | 23:38

    Dule ima puno pravo da trazi svoj novac, jer je, za razliku od nekih igraca koji su klub napustili svojom voljom i to u najtezem mogucem trenutku, Dule ostao i bio spreman i dalje da ostane u situaciji kada smo dotakli dno, ali su ga ovi smenili... To pravi OGROMNU razliku! I da ne zaboravimo koliko je Dule dao Partizanu, pitanje je i gde bi smo bili svih ovih godina da nije bilo njega, imajte to na umu... Podrska Duletu u svemi!!

  • Grobar

    8. septembar 2015 | 22:43

    Uzmi pare, kupi vikendicu , camac i motor ( tomos 5) i idi na pecanje... Odmori se covece... Svaka cast za sve sto si do sad uradio...

  • tata

    8. septembar 2015 | 23:34

    Gde je ljubav prema klubu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA