TERZIĆ DEFINITIVNO NAPUŠTA ZVEZDU: Ne vidim sebe u nekom novom rukovodstvu!

Generalni direktor u ostavci govorio o budućnosti u klubu

  • 16

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na mini pripremama u Sloveniji pred 149. večiti derbi, a u utorak ujutru prvotimcima se priključio i generalni direktor u ostavci Zvezdan Terzić.

U razgovoru sa novinarima Terzić se dotakao aktuelnih tema na Marakani. Aktuelni izbori nisu mogli da se zaobiđu.

- Sve odluke oko izbora sam prepustio Upravnom odboru. Biću u klubu do izbora novog rukovodstva, ali ne vidim sebe u nekom novom rukovodstvu. Bar za sada. Bitno je da mi imamo kvalitet i snagu i da se to vidi na predstojećem derbiju - rekao je Terzić, a prenosi Sport:

- Imamo najmlađi tim u ligi, napadamo titulu i osvojićemo je. To je bitno, jer Zvezda ne sme da dozvoli Partizanu da je pretekne po broju titula. Imamo obavezu prema zvezdaškoj javnosti da to nikako ne dozvolimo i trudiću se da to ispunim.

Foto: Tanjug/Srđan Ilić Foto: Tanjug/Srđan Ilić

Terzić se osvrnuo i na izjavu trenera Partizana Zorana Milinkovića da su protiv Zvezde često isključivani fudbaleri protivničkog tima.

- Zorana dobro poznajem, ali izgleda da ne barata činjenicama da su sudije više poadale ove sezone zbog pomoći Partizanu, a Zvezdi nisu svirali čist penal pred 35.000 gledalaca protiv Javora - istakao je Terzić i nastavio:

- Njihov gol protiv OFK Beograda je bio ofsajd dubok metar. Mi očekujemo bolji tretman tek kada se promene stvari u FS Srbije.

Iako su ga mnogi kritikovali, odlazeći direktor je istakao da je prelazni rok odlično odrađen.

- Uložili smo 300.000 evra u Plavšića s kojim smo mnogo dobili. Srnić je plaćen 350.000 evra tako da smo ispravili propuste drugih. Po meni, Matos, za kog je izdvojeno 120.000, biće otkrovenje. Pogrešnpo je lečen i tek ulazi u ritam - rekao je Terzić.

(Telegraf.rs/Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miodrag

    9. septembar 2015 | 09:02

    Protiv Javora nije bio potreban penal a zna se i zbog čega ,u 60 minutu trener Javora kod rezultata 1:0 za Zvezdu izvodi najboljeg igraca i špica Drazica tako da je sve jasno ili je Janjic naglo poludeo kao trener

  • e cigani

    9. septembar 2015 | 09:27

    Kako covek laze nije normalno!!!

  • Milos

    9. septembar 2015 | 07:40

    Najmladji tim je Spartak iz Subotice a ovaj Zvezdin je medju starijma u ligi. Covek laze cim zine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA