Mihajlović razgalio navijače Milana: Srpski trener ludovao na bini! (VIDEO)

Miha je bio centralna figura tokom zvanične promocije tima u najavi velikog derbija protiv Intera

  • 0

Siniša Mihajlović i njegovi "rosoneri" raspevani čekaju subotu i veliki gradski derbi protiv Intera, u okviru 3. kola Serije A.

Srpski trener bio je centralna figura tokom zvanične prezentacije ekipe, koju je njegov klub organizovao na jednom od gradskih trgova pred velikim brojem navijača, jer se nije libio da se opusti i povede navijanje i "zapali" masu ispred bine.

>>> Milanovim zvezdama smeta Mihajlović koji je četvrti najplaćeniji trener Serije A

Za mikrofonom su se ređali igrači, pre svih oni najiskusniji predvođeni Montolivom, koji su se obratili navijačima i najavili da će pustiti "krv, suze i znoj" u tekućoj sezoni za dres Milana, ali niko kao Miha nije tako raspalio tifoze.

Siniša je pored dvojice momaka koji su vodili program počeo da skakuće i poziva i ostale da mu se pridruže, što su odmah prihvatili svi prisutni, na vrhuncu veselog crno-crvenog popodneva u gradu.

Ipak, nije sve proteklo u pozitivnom ambijentu, pošto su ultrasi Milana transparentima i sporadičnim pokličima prozivali potpredsednika Adrijana Galijanija i negodovali zbog transfer politike kluba. Na kraju su se najvatreniji tifozi suočili sa Mihajlovićem i obavili razgovor sa srpskim trenerom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA