PONIZIO JE ČILIĆA, ALI GA BRANI: Zbog ovoga je Novak najveći gospodin svetskog tenisa!

I sam Đoković bio je iznenađen kako je lako pobedio Čilića u polufinalu US Opena, ali ističe da je na to verovatno uticala i povreda Hrvata

  • 19

Novak Đoković je neobično lako savladao Marina Čilića u polufinalu US Opena. I sam Novak kao da je bio malo iznenađen da je ovako lako došao do pobede nad braniocem trofeja.

>>> NOVAK SAMLEO ČILIĆA ZA FINALE: Ovakva dominacija se ne pamti u tenisu!

- Sa moje strane ovo je bio najbolji meč na turniru. Čilić je vukao povredu iz prethodnih mečeva, slabije se kretao, i verovatno je to uticalo na njegovu partiju. Ja sam se trudio da igram što agresivnije, i da ga nateram da se što više kreće, što se ispostavilo kao dobra taktika.

Kako si toliko konstantan, ove godine si stigao do finala na svim Gren slem turnirima - bilo je pitanje novinara.

- Nije lako ni za mene ni za bilo kog profesionalca na turu da budem tako konstantan. Trudiš se da daš najbolje od sebe, da budeš u zoni, da ostaneš zdrav i igraš najbolji tenis. Nadam se da ću ponovo u svoje ruke da uzmem trofej.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mali Ivica

    12. septembar 2015 | 12:21

    Niti ga je ponizio, niti ga brani nego se ponio kao veliki sportaš i veliki gospodin i time samo pokazao svu svoju velicinu. Igrao je broj jedan protiv broja devet u svijetu. Znaci igrale su dvije sile u kojoj je pobjedio bolji. Mada godinama navijam za Cilica, kapa do poda kralju svih kraljeva!!!

  • Gekke Joopi

    12. septembar 2015 | 12:27

    Steta, propade tomsonu tezga.

  • Nana

    12. septembar 2015 | 09:08

    Da si živ i zdrav sto godina:-*

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA