Zoran Milinković ostaje trener Partizana!

Milinković ''preživeo'' hitan sastanak u Humskoj

  • 48

Poraz od Crvene zvezde u 149. večitom derbiju umnogome je pogodio Partizan. Kako igrače i navijače, tako i upravu kluba koja je već dan posle održala hitan sastanak.

Pominjalo se da će Zoran Milinković postati bivši trener crno-belih, ali to se neće desiti.

- Nema smene u Partizanu. Milinković je trener i mi mu i dalje verujemo. Nećemo ga menjati - rekao je generalni direktor Partizana Miloš Vazura za Mocartsport:

>>> KAKVA GOLČINA NA DERBIJU! Vierin pogodak za špice! (VIDEO)

- Imali smo jednu šok terapiju ove godine u aprilu, ne možemo opet da reagujemo na taj način. Plus, ne zaboravite da je Milinković ostvario direktan plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Setite se kako smo igrali protiv Steaue, ne sme to da se zaboravi. Jeste, trenutno smo u padu, ali verujemo da će se sve vratiti na našu stranu.

Podsetimo, tokom jutra se pojavila informacija da bi Veljko Paunović mogao da zameni Milinkovića. Osvajač zlatne medalje sa omladincima je to demantovao.

PFC logo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    13. septembar 2015 | 22:10

    Sa sporim igračima u vezi nema sta da se traži u fudbalu. Babović i S. Ilić su spori i za 2. Ligu. Tu je zvezda napravila odlučujuću prednost. Tragedija Srpskog fudbala je S. Ilić i tatin sin koji mora da igra S. Babović

  • Fantom

    13. septembar 2015 | 15:50

    E sada krece punjenje u LE,ima sa Kizom da sluzimo za gol razliku.

  • Budak

    13. septembar 2015 | 15:53

    Kizo,odlicno si spremio ekipu za ove dve nedelje pauze,pa kako te nije sramote!? Jel treba tribine da te oteraju. Covece pa jel ima malo zivota u tebi ili si tako depresivan.?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA