Bjelica: Lakše bi nam bilo da smo igrali protiv Hrvata! (VIDEO)

Nemanja Bjelica je istakao da Srbija nije potcenila Češku, ali da je igrala pod pritiskom zbog bremena favorita

  • 7

Srbija je pobedila Češku u četvrtfinalu Eurobasketa i plasirala se među četiri najbolje ekipe na prvenstvu, gde čeka boljeg iz duela Litvanije i Italije.

Srbija je tek u poslednjoj četvrtini slomila žilave Čehe, a jednu od najvažnijih trojki postigao je Nemanja Bjelica, koji je vezao nekoliko bitnih poena u poslednjoj deonici meča.

>>> SRBIJA JE U POLUFINALU EUROBASKETA: Rafal trojki i magični Teo slomili žilave Čehe! (FOTO)

On je posle utakmice rekao da Srbija nije nikoga potcenila, ali da je igrala pod pritiskom zbog bremena favorita, i da bi možda bilo lakše da je igrala protiv Hrvata, jer bi i oni, za razliku od Češke imali pritisak protiv sebe.

- Bila je ovo mnogo teška utakmica za nas psihološki. oni nisu imali šta da izgube, napravili su možda i najbolji rezultat do sada. Mi smo osećali breme favorita. Nismo nikoga potcenili, ni njih ni Fince, možda bi nam lako bilo da igramo sa Hrvatima. Ne kažem da bismo ih pobedili, ali verovatno bi nam odgovaralo da igramo protiv jače ekipe, koja bi takođe osećala pritisak.

Bjelica se dotakao i atmosfere na stadionu u Lilu, koji je pretvoren u halu.

- Loša je atmosfera. Ne zbog navijača, već zbog toga što je prostor prevelik i nismo imali osećaj kao da igramo za polufinale - zaključio je Nemanja Bjelica.

Pogledajte video sniman Lenovo Vibe Shot telefonom.

Tekst je napisan na tabletu Lenovo Yoga 2.

(Specijalni izveštač Telegrafa sa Eurobasketa, Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA