ŠOK U ČELSIJU! Prelepa Eva napušta klub!

Nećemo više gledati lepu doktorku na utakmicama "plavaca"

  • 8

Definitivno više nećemo gledati prelepu Evu Karneiro pokraj terena tokom utakmica Čelsija, jer je doktorka i član medicinskog tima "plavaca" napustila klub, javlja BBC.

Sve je počelo od suspenzije Karneiro i fiziotarapeuta Džona Firna, jer ih menadžer Žoze Murinjo kaznio zbog toga što su izašli na teren u remiju protiv Svonsija 8. avgusta da bi pomogli Edenu Azaru.

Murinjo je suspendovao Karneiro i Firna jer su, prema njegovom mišljenu, naneli štetu timu, s obzirom na to da je u trenutku kada su ukazivali pomoć Azaru, Čelsi ostao sa devetoricom igrača na terenu – posto je prethodno crveni karton dobio golman Tibo Kurtoa.

Nakon njegovih kritika, javnost je burno reagovala, a doktorka iz Gibraltara zahvalila se na podršci. Nakon toga joj je bilo onemogućeno da radi sa prvim timom, a nedugo posle se pojavila i priča da je Karneiro možda imala i aferu sa nekim od igrača.

U svakom slučaju, Čelsi je ponudio Evi da se vrati na staro radno mesto, ali ona je to odbila.

BBC navodi da je doktorka već angažovala advokatski tim, a Engleski fudbalski savez razmatra njenu žalbu da je Murinjo postupio kao seksista.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

Foto: Profimedia Foto: Profimedia
Foto: Profimedia Foto: Profimedia
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA