Pet stvari koje su obeležile veče Lige šampiona!

Nećo će ovo kolo pamtiti po dobrim, a neko po lošim stvarima...

  • 6

Drugo kolo Lige šampiona u grupama E, F, G i H donelo je nekoliko neočekivanih rezultata, srušenih rekorda i čak 27 golova na osam mečeva.

Najviše je viđeno u Londonu, Minhenu i Borisovu (po pet), dok je ''mršavo'' bilo na Žerlanu gde je Valensija pobedila Lion sa 1:0.

Mladenović sam pobedio Romu, Jokan i Rajko opet izgubili! Šta se dešava sa Čelsijem? (VIDEO)

Bajern nije Arsenal da se kocka sa ugledom: Levandovski uništio Dinamo u Minhenu, Grci šokirali London!

Telegraf vam izdvaja pet stavri koje su, po nama, obeležile ovo veče u Ligi šampiona...

1. HET -TRIK LEVANDOVSKOG

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Poljski napadač je prosto nezaustavljiv. Nakon što je Volfsburgu dao pet golova pre sedam dana, za vikend spakovao Majncu dva, usledio je het-trik protiv Dinama iz Zagreba. Pogađao je Leva u 21. minutu, 28. i 55. minutu čime je postavio konačan rezultat

2. DVA EVROGOLA FILIPA MLADENOVIĆA

Bivši levi bek Crvene zvezde je standardan igrač BATE Borisova otkako je došao u Belorusiju, a svoju najbolju partiju svakako je pružio u pobedi nad Romom rezultatom 3:2. Bomba sa 30 metara viđena je u 12. minutu, dok je u 30. minutu sasuo projektil pod prečku.

3. VELIKI PROBLEMI ZA ČELSI

Žoze Murinjo je u velikom problemu, Čelsi ne igra ni pola od onoga što je igrao prošle sezone. Novi poraz usledio je od Porta (2:1), što je pet za Plavce ove sezone. Neverovatno, ali istinito, Čelsi je sada zabeležio jedan poraz više nego što su ukupno prošle godine (četiri).

- Gledali smo gomile i gomile Portovih kornera i bili smo potpuno spremni. Ali, na kraju smo posle njega primili gol - rekao je Murinjo nakon meča.

4. IKER KASILJAS - REKORDER LIGE ŠAMPIONA

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Španski golman će meč protiv Čelsija pamtiti dok je živ. Osim što je bio jedan od najboljih u pobedi i što se donekle osvetio Murinju, Iker je postao rekorder LŠ. Zabeležio je ukupno 152. nastup u najelitnijem fudbalskom takmičenju. Dva za Porto i čak 150 za Real. Time je prestigao Ćavija, a najbliži koji može da ga skine s atrona jeste Kristijano Ronaldo (116). Bravo, Ikere!!!

5. NAVIJAČI ČELSIJA PROTIV IVANOVIĆA

Srpski reprezentativac je stavljen na stub srama nakon loše partije koju je pružio na Dragau. Pogotovo ga krive za prvi gol kada ga ispao nakon driblinga Braimija. Možda nije bio na nivou, ali Bane to nije zaslužio. Takođe, posle meča se pojavila statsistika koja uopte ne ide u Ivanovićevu korist, a u čitavu frku uključio se i Čelsi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzaja

    30. septembar 2015 | 00:07

    Murinjo,Kasiljas ne vredi nista al te opet pobedi,bas si poseban!ha ha ha

  • Lazić

    30. septembar 2015 | 01:03

    Nekada sam tako voleo Celzi,sve dok nisu oterali Lamparda i poceli da pljuju Baneta koji je toliko toga uradio za taj klub. Nezahvalni englezi!

  • Lik

    30. septembar 2015 | 01:40

    Valjda će ovaj uništitelj igre napominjem igre zvana fudbal prestati da se bavi onim što nikada nije znao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA