Čukarički ima novog trenera! Milojević otišao!

Meč sa Partizanom je poslednji na klupi, novi trener je Zoran Popović

  • 0

Protiv Partizana je napravio najveći uspeh u istoriji kluba, a sudbina je htela da Vladan Milojević trenerski mandat u Čukaričkom završi upravo protiv crno- belih.

Jer, posle meča u Humskoj (ukoliko ne bude odložen), Milojević ce svoje mesto ustupiti Zoranu Popoviću. Za neke neočekivana odluka, za neke ne.

- Ja neću više biti trener Čuke. Moja poslednja utakmica biće protiv Partizana, a zameniće me direktor omladinske skole Zoran Popović.

>>> Partizan tražio odlaganje meča sa Čukaričkim!

- Ovo je moja lična odluka, niko na nju nije uticao. Igračima sam je saopštio u četvrtak, a mogu reći da sam srećan što sam imao ovakve momke u timu. Hvala njima, kao i mom stručnom štabu koji me je trpeo.

Nakon kratkog rezimea svega što je uradio, Milojević je nastavio.

- Vreme je da krenem svojim putem. I dalje ću nastaviti da radim. Fudbal je moj život i ja ga volim. Ponosan sam i na period koji sam proveo u Zvezdi. Svaka priča ima svoj kraj.

Nedugo zatim novinarima se obratio i novi trener Zoran Popovic.

- Pokušali smo da zadržimo Vladu, ali je on odlučio ovako. Velikih poremećaja u klubu neće biti jer je plan oduvek da naslednici budu iz kluba. Ovo je novi iskorak, stepenica, u istoriji Čukaričkog.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

LEŠNJAK NOVI DIREKTOR

Milan Lešnjak će biti novi direktor omladinske skole Čukaričkog, to je između ostalog potvrdio i dosadašnji čovek za to pitanje, a za koji dan novi trener prvog tima Zoran Popović.

- Stručni štab neću menjati. Slede razgovori posle meča sa Partizanom, pošto imam neke ideje. Do decembra će sigurno ostati. Eventualno jedan čovek možda ode.

(Telegraf.rs/M.M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA