REVIJA EVROGOLOVA U SUBOTICI: Luka Jović je Zvezdin junak - gol u finišu za rušenje Spartaka (VIDEO)

Zahvaljujući pogotku mladog napadača u 81. minutu, crveno-beli su savladali Spartak rezultatom 3:2

  • 42

Fenomenalan meč u Subotici odigrali su Spartak i Crvena zvezda!!! Preokreti, dva fenomenalna gola, nekoliko efektih poteza i na kraju pobeda crveno-belih na severu Bačke - 2:3 (1:2)

Junak trijumfa bio je Luka Jović, momak oko kog se prethodnih nekoliko dana digla velika prašina zbog toga što ne igra. Nije bio planiran ni za ovaj meč, ali ga je Miodrag Grof Božović poveo u Suboticu i - pogodio. Kao i sa izmenom u 78. minutu jer je Jović već u 81. doneo Zvezdi pobedu.

OTAC LUKE JOVIĆA: Moj sin plače jer ne igra za Zvezdu! Gde je sada ta ''zlatna koka'' kluba?

Deveta uzastopna crveno-belih u šampionatu i šesta uzastopna protiv Spartaka koji je poslednji put uzeo bodove Beograđanima u oktobru 2012. godine. Do boda u ovom meču su mogli u 88. minutut, ali  je Kahriman odbranio zicer Kovačeviću, koji je šutirao sa par metara.

Strelci za domaći tim bili su Nemanja Milić u 6. i Milan Makarić u 48. minutu, dok su za Zvezdu još pogađali marko Grujić u 31. i Aleksandar Katai u nadoknadi prvog poluvremena. Nadoknadi koja je iznosila šest minuta zbog povrede prvog golmana Golubova Budimira Janoševića u 25. minutu.

Utakmica nije mogla bolje da počne za domaćina. Već u 6. minutu Golubovi su slavili. Milić je povukao jednu kontru, iskoristio uspavanost Zvezdine odbrane, prebacio loptu na desnu stranu i matirao Kahrimana. Lep gol!!!

Još lepši je viđen na isteku pola sata igre. Centaršut Plavšića i evrogol Grujića. Volej iz prve je bio nezaustavljiv za Mirkovića koji je u 25. minutu zamenio povređenog Budimira Janoševića. Nedugo zatim viđen je mangupski potez Aleksandra Kataija. Lopta je završila na prečki, ali je najbolji strelac Zvezde u 51. minutu prvog poluvremena upisao svoj sedmi gol.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Samo što je počelo drugo poluvreme, viđen je najlepđi momenat utakmice. Petković je izgubio loptu, a Makarić je parabolom matirao Kahrimana. Zvezda nije ličila na ekipu iz prvog dela, a Grof Božović je morao da ubaci u igru Sikimića i Jovića. Kao što smo pomenuli, ovaj poslednji je rešio gostovanje u Subotici.

Finiš meča doneo je stopostotnu šansu Kovačevića, ali i crveni karton za Stevana Mojsilovića koji je besneo na sudije. Takođe, Luković je povredio ložu i zabrinuo čelnike crveno-belih.

SPARTAK - CRVENA ZVEZDA 2:3

(Milić 6, Makarić 48 - Grujić 31, Katai 45+6, Jović 81)

SPARTAK: Janošević (Mirković), Farkaš, Kovačević, Antonić, Milošević, Jocić, Tumbasević, Makarić (Mrkela 81), Torbica, Ilić (Bogunović 74), Milić.

CRVENA ZVEZDA: Kahriman, Petković, Ibanjez, Pavićević, Luković (Jovanović 85), Donald, Grujić, Katai, Srnić (Jović 78), Plavšić, Vieira (Sikimić 78)

Klupa: Supić, Anđelković, Vered, Ristić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    3. oktobar 2015 | 15:57

    Ove godine zvezda gazi sve!!! Toooooo ljubavi !!!!!!!

  • Brezovljani

    3. oktobar 2015 | 17:54

    Još Čuka da ne razočara i sve će biti lepo

  • Звезда

    3. oktobar 2015 | 17:26

    Голубови приземљени. Много високо полетели, не иде то тако.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA