MURINJO: Nisam želeo da ponizim Matića, pa ja ga volim!

Portugalac objasnio zbog čega je Matića uveo sa klupe, pa ga kasnije vratio tamo

  • 2

Centralna tema dana u Engleskoj je novi poraz Čelsija (od Sautemptona 3:1) i reakcija Žozea Murinja na težak trenutak u kome se nalazi njegova ekipa.

Jedna od situacija koja je izazvala brojne komentare je odluka Murinja da uvede, pa onda i izvede Nemanju Matića sa terena, što su mnogi videli kao ponižavajući potez Portugalca prema srpskom fudbaleru.

>>> Navijači Čelsija besni na Murinja, jer je ponizio Matića na terenu!

Međutim, menadžer Plavaca je negirao da je tu bilo nečeg ličnog prema Matiću.

- Nisam imao nameru da ga ponižavam. Nikom to ne bih uradio u životu ili fudbalu. Volim svoje igrače, verujem im i znam koliko su dobri, ali pojedinici su u teškom momentu - rekao je Murnjo i dodao:

- Matić je jedan od njih, ne igra dobro, nije u formi u defanzivi i pravi greške sa loptom. Plašio sam se isključenja Ramireša, držao sam Oskara jer je kreativniji, Fabregas je tu jer je emocionalno stabilniji. Sa njim imam fantastičan odnos. Moj posao nije jednostavan, moram da držim iskusnije zbog pritiska. Kada igra Teri a ne Zuma, vi me pitate zašto nema Džona.

>>> ZAŠTO UVEK IVANOVIĆ? Za engleskog novinara, Bane je kriv za debakl od Svetaca!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • топлистанадреалиста

    4. oktobar 2015 | 15:25

    Ниси хтио да га понизиш али си га ипак понизио, уосталом понизио је сам себе својим повратком, исто као и Видић када је одбио Барселону и 1 500 000 више по сезони, сложио му Фергусон шупљак и увалио траку.... обични напаљеници на премијер лигу!

  • STELLA ROSSA

    4. oktobar 2015 | 08:50

    Kao majka ludu kci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA