NOVO SAMOUBISTVO EVROPSKOG PARTIZANA: Ni dva penala nisu donela preokret protiv Čuke!

Dan posle 70. rođendana kluba, fudbaleri crno-belih priredili veliko razočaranje navijačima

Od evropskog sjaja do superligaškog očaja. Partizan je ponovo razočarao svoje navijače u Humskoj jako lošom igrom i poražen je od Čukaričkog minimalnim rezultatom 1:0.

 

>>>Babović se zakačio sa navijačima, pokazivao im srednji prst!

 

Partizan - Čukarički 0:1

(Pjasentin 35)

 

PARTIZAN: Ž. Živković, Vulićević, Ostojić, Fabrisio, Subić, Lukić (od 85. Golubović), Brašanac, Babović, Trujić (od 46. Grbić), Stevanović, Božinov (od 46. Šaponjić).

 

ČUKARIČKI: Stevanović, Stojković, Boljević, Ostojić, Adi (od 13. Pjasentin), Srnić, Janković (od 84. Pavlović), Jovanović, Mandić, Tijago, Bojić (od 70. Matić).

 

Ni dva penala ni igrač više punih 20 minuta nisu pomogli šampionu da stigne do preokreta! Prvi jedanaesterac je promašio Petar Grbić (49. minut) a onda pola sata kasnije i Stefan Babović. I jedan i drugi su lopte poslali iznad prečke.

 

 

Meč je odigran u ponedeljak, jer su iz Partizana zbog obeležavanja 70. rođendana u nedelju tražili odlaganje meča, a to je inače uzrokovalo i to da televizija Arena Sport ne prenosi derbi 12. kola Superlige.

 

Pogled na tabelu unervoziće svakog navijača Partizana - sada je prednost večitog rivala Crvene zvezde već 12 bodova.

 

Hteli su crno-beli da se osvete za poraz u finalu kupa, ali su gosti odigrali dovoljno dobro i čvrsto u odbrani, pretili iz kontri, a nije da im je aktuelni šampion baš zadavao mnogo velike probleme.

 

Ovaj meč je bio čist dokaz koliko su za ekipu Zorana Milinkovića važni oni koji nisu nastupili zbog povreda - prvenstveno Andrija Živković i Abubakar Oumaru, ali nije nadoknađen ni izostanak Marka Jevtovića i Gregora Balažica.

 

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

 

U prvom poluvremenu su u napadu Božinov i Trujić, i potpuno su podbacili. Nekoliko izglednih prilika na startu nisu uspeli da efikasno i završe. Jedini šut ka golu u prvom delu igre koji su uputili crno-beli bio je Stevanovićev. Pritom, crno-beli su forsirali levu stranu u napadu preko Stevanovića, tako da nije bilo baš kreativnosti u igri.

 

Brđani su od samog starta bili konkretniji, a nagrađeni su golom iz prekida u 34. minutu. Brašanac je napravio faul, a sa 30 metara je rezerivista, brazilski štoper Lukas Pjasentin pod prečku poslao loptu, koju je, istini za volju, mogao da odbrani Živković.

 

Na poluvremenu se sa Istoka čulo "Uprava napolje", a sa Juga "Hoćemo pobedu", a igrači su i došli pred najverniju tribinu da bi dobili podstrek za preokret.

 

U nastavku je ipak bilo još teže za onih 4.000 navijača u Humskoj da gledaju dešavanja na terenu. Nikavog boljitka u igri njihovog tima nije bilo, greške su se nizale u svim segmentima igre. Takođe, Tijago Galvao je u 73. minutu dobio drugi žuti karton zbog pokušaja da iznudi penal, pa ga je Mažić poslao u svlačionicu.

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

Nada je bljesnula kada je Šaponjić oba puta oboren u šesnaestercu, a njegovi saigrači su očajnim šutevima propustili prilike da donesu pobedu svojoj ekipi.

 

TABELA: Crvena zvezda 32, Javor 22, Borac 21, Partizan 20, Vojvodina 20, Čukarički 18, Novi Pazar 18, Radnički Niš 16, Metalac 15, Mladost 14, Rad 13, Voždovac 11, Spartak 1, OFK Beograd 9, Radnik 9, Jagodina 9.

 

Pratite Telegraf i na Vajberu

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kaca

    5. oktobar 2015 | 21:08

    Dno dna.Prvo navijaci ne znaju zajedno da navijaju ,ne znam ni sto pokusavaju da oteraju upravu kada oni ne mogu nista to mozemo samo mi.Drugo nemate vise pravo da pricate nesto o zvezdi i namestenim utakmicama.Vi ne mozete da pobedite sa dva penala i igracem vise o cemu da pricamo.Vi polako tonete.Sad cete da pisete kako vi igrate evropu i tako dalje.Vama evropa nistan e znaci kada ste vi dno.Da je zvezda imala ovakvu ekipu kao sto sada ima i da su delije jos ranije oterale upravu mi bi daleko dogurali.Zvezdine uspehe sanja svaki grobar.Sada mozete da komentarisete sta god hocete o zvezdi ali samo da znate da mene to niste ne pogadja niti cu promeniti misljenje.A onaj koji bude pricao nesto o zvezdi to unaci da je ljubomoran i ima komplekse.ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE

  • @Žika Živac@

    5. oktobar 2015 | 20:24

    Penaltizan!

  • Mile1970

    5. oktobar 2015 | 19:30

    Dve hiljade navijaca.Opa pa vi oborili rekord

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA