Babović objasnio zašto je pokazao srednji prst navijačima!

Konstantno mi vređaju porodicu sa istog mesta, a to ne mogu i neću da dozvolim, rekao je fudbaler Partizana

  • 24

Fudbaler Partizana i zamenik kapitena Stefan Babović objasnio je za "Mocartsport" šta ga je to isprovociralo da pokaže srednji prst navijačima.

On je dodao da ne traži oravdanje za svoj potez, već samo razumevanje.

>>>Babović se zakačio sa navijačima, pokazivao im srednji prst!

>>>NOVO SAMOUBISTVO EVROPSKOG PARTIZANA: Ni dva penala nisu donela preokret protiv Čuke!

- Sve je počelo u finišu utakmice, prilikom izvođenja slobodnog udarca iskosa sa desne strane naših napada u drugom poluvremenu, dakle, bliže zapadnoj tribini. Odatle sam čuo povike: „oteli su ti oca, oteće ti i dete“. Nisam mogao da verujem šta čujem. Ponovo je to šest puta.

- Eksplodirao sam, jer je otmica mog oca najgora stvar koja mi se desila u životu. Okrenuo sam se prema gledaocu, a on gestovima ruku aludirao na mog sina. „Izgoreo“ sam.

Printskrin: youtube/TelegrafTV Printskrin: youtube/TelegrafTV

- Jednostavno, posle toga nisam mogao da se suzdržim, pa je po okončanju meča došlo do sukoba, jer se sa istog mesta vređanje na račun moje porodice nastavilo. A to ne mogu i neću da dozvolim - u dahu je ispričao Babović za "Mocartsport".

(Telegraf.rs/Izvor: Mocartsport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Provincijalac

    6. oktobar 2015 | 07:06

    Zaista je previse bolesnika na tribinama. Takvim "navijacima" treba zabraniti ulazak na stadion na duzi period.

  • Nikolaa

    6. oktobar 2015 | 07:02

    Razuem Babovica,ne daj boze proziviti tako nesto u zivotu i onda da ti majmuni s tribina to vicu,i to sa "gospodske" zapadne. Covek uopste ne igra lose u zadnje vreme,uz Zileta i Abua najagilniji igrac i svejedno ga samo prozivaju. Nije u redu,ako volis svoj klub onda ces ga podrzavati,a to se na sve igrace odnosi, bio on Sasa Ilic ili Stefan Babovic. Toliko o ljubavi..

  • Borcanac

    6. oktobar 2015 | 09:57

    Svi vi koji osudjujete Babovica isti ste kao idiot sa tribina ili kao idioti.Covek koji tako nesto dovikuje fudbaleru ili bilo kome nije za svet vec za ustanovu zatvorenog tipa.Zalosno je u sta se pretvorio nas fudbal,vecina sa severa i juga su najgore sto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA