STRUČNA POMOĆ: Partizan angažovao psihologa!

- Činimo sve što je u našoj moći da igračima olakšamo takmičenje - poručuju iz Humske

  • 31

Partizan skoro nije priredio ovoliko različitih emocija kod navijača zbog, najblaže rečeno, promenljivih izdanja na dva fronta. U Ligi Evrope zabeležen nikad bolji start sa prikupljenih 6 bodova, dok u domaćem prvenstvu crno-beli već kaskaju 12  u šampionskoj trci za večitim rivalom, Crvenom zvezdom.

Velika pobeda na Steauom, pa razočaranje zbog ishoda dvomeča sa BATE Borisovim, pa neočekivani remiji, poraz Večitom derbiju, onda pobede nad AZ Alkmarom i Augzburgom... bilo je burno, a poslednji poraz od Čukaričkog ipak je nadjačao sve pozitivne stvari u pozitivnoj atmosferi koja je bila u Humskoj.

Zato su u klubu odlučili da angažuju psihologa.

- Angažovali smo psihologa u interesu fudbalera, on često boravi u Sportskom centru u Zemunu, uključen je u rad, kako bi pomogao - rekao je potpredsednik kluba Vojislav Nedić za "Sport".

- Činimo sve što je u našoj moći da igračima olakšamo takmičenje, da ih uz stručnu pomoć bolje pripremimo za napornu sezonu. Partizan je veliki klub, prati sve inovacije, kako bi se prevazišla svaka situacija. Čak i kada pravimo promene ili uvodimo novine, svaki potez je odmeren i osmišljen - dodaje Nedić.

Ovo nije prvi put da je psiholog angažovan u Humskoj - na isti korak su se odlučili u sezoni 2006/2007, kada je ekipu vodio Miodrag Ješić.

Pratite Telegraf i na Vajberu

PFC logo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • batko

    7. oktobar 2015 | 09:43

    Pored psihologa potrebniji im je psihijatar.Vucelicu nema pomoći!

  • Grobar

    7. oktobar 2015 | 07:59

    I dalje milinkovic ostaje? Dovoljno o vasim namjerama. Smisljeno uradjeno. Prodali ste titulu

  • @Žika Živac@

    7. oktobar 2015 | 10:00

    Ni Franjo iz groba da se digne,ne moze da im pomogne!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA