LUKAJIĆ: Prvi put Laktaši Partizanu nisu bili kao domaći teren

Trener Igokee istakao je ovaj detalj kao važan za njegov tim i sam košarkaški klub

  • 10

Za razliku od nekih prethodnih sezona košarkaši Partizana nisu imali većinsku podršku hale u Laktašima, iako je grupa navijača beogradskog kluba bodrila ekipu Petra Božića. 

>>> ARANITOVIĆ NIJE MOGAO SAM! Bivši zvezdaši naneli novi poraz Partizanu!

Upravo je taj momenat posle meča u kome je Igokea savladala Partizan, izdvojio trener ekipe iz Republike Srpske Željko Lukajić kao važan za konačni trijumf njegove ekipe.

Zadovoljan sam, cela dvorana navijala je danas, i prvi put Partizan nije imao tu vrstu prednosti kao da igra na domaćem parketu, što znači da počinjemo da budemo i simpatični i da je vidljivo da radimo jednu dobru stvar - rekao je Lukajić posle treće uzastopne pobede njegovog tima.

- Jako je bitno da smo dobili utakmicu, otvorili smo sezonu nestvarno za nas dobijajući utakmice iz srca, borbe i želje. U ovoj utakmici nije bilo mnogo kvaliteta, ali je bilo nešto što košarka daje, borbenost, želju, pokazala dosta inidivudalnih dobrih poteza, dosta i grešaka, ali u ovom stanju u kojem se svi nalaze, na početku formiranja timova, u ovako zgusnutom rasporedu zaista je teško očekivati tečniju igru. Za nas je, ponavljam, najbitnije da smo dobili utakmicu, a već sutra se pakujemo i idemo na novu utakmicu tako da ovu moramo što pre zaboraviti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @Žika Živac@

    10. oktobar 2015 | 22:08

    Pa oni ne mogu ni prijateljsku da pobede! U fudbalu bi rasturili Teleoptik!

  • GROBAR

    11. oktobar 2015 | 12:24

    A koliko je bilo navijaca u dvorani druže i zašto ?????? Šačica navijača više je bilo protiv olimpije a zašto je to tako zato što ste stavili kartu 25KM i naravno da su grobari bojkotovali Jedini način da natjerate navijače u dvorani da navijau za vas je da poskupite karte do maximuma sramota stvarno. Kako vas nije sramota se tim hvaliti i ovaj napaćeni narod još više ponižavati da bi čovjek doveo na utekmicu dvoje djece treba da plati 75KM. znate li vi gospodine Lukajiću koliko jedan radnik treba kod nas da radi da bi zaradio te pare. Vi svoje pare lako zarađujete pa Vas baš briga još se hvalite domaćom atmosferom ma dajte momim Vas pokrijete se po ušima

  • King

    11. oktobar 2015 | 08:04

    Zato sto ste stavili cijenu karte 25 km....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA