Dok mi slavimo poslednje mesto, Hrvati širom zemlje bojkotuju ulazak u baraž!?

Balkanska posla...

  • 11

Neverovatno, ali istinito!

Dok je srpski narod i dalje opijen pobedom nad Albanijom, iako smo odavno otpisani za svaku priču o odlasku na Evropsko prvenstvo, u Hrvatskoj je "na snazi" najveći mogući bojkot reprezentacije koja se bori za Euro!?

>>> TRESE SE HRVATSKA: Mediji zovu navijače da bojkotuju reprezentaciju! (FOTO) (VIDEO)

Hrvatski "hardkor" navijači su pozvali sve ljubitelje fudbala da okrenu leđa nacionalnom timu u suludoj ideji da ga spreče da ode u baraž za Evropsko prvenstvo?!

>>> SKANDAL U HRVATSKOJ: Davor Šuker OTEO mobilni novinaru! (VIDEO)

Printskrin: Youtube/Kanal Ri Printskrin: Youtube/Kanal Ri

Poznato je da su hrvatski ultrasi predvođeni perjanicama Bed Blu Bojsima i Torcidom dugo vremena nezadovoljni radom Fudbalskog saveza na čelu sa Davorom Šukerom, kome "na teret" stavljaju šurovanje sa "neprijateljem brojem jedan" hrvatskog fudbala Zdravkom Mamićem.

Navijači su, sećamo se, već preduzeli konkretne korake ka "ozdravljenju fudbala" tako što su izazvali prekide meča protiv Italije u Milanu i "slučajem svastika", čime su direktno oštetili reprezentaciju kojoj je UEFA zbog toga oduzela jedan bod.

>>> Da li je moguće da se ložite na pobedu u Albaniji?

U danima pre meča sa Bugarima, pretposlednjeg za Hrvate u kvalifikacijama, širom zemlje su inicirane akcije i kačenje parola po prometnim ulicama, kojima protivnici aktuelne fudbalske vlade u Hrvatskoj pozivaju iste da se povuku sa funkcija.

"Ultra pokret se diže, HNS lopovi kazna vas stiže", "Kako vam je uspelo pretvoriti zlato u kamen. Bojkot Prćije!", samo su neke od parola koje su navijači okačili širom Hrvatske.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Zbog celokupne napetosti, pojačano je policijsko obezbeđenje utakmice Hrvatske i Bugarske na Maksimiru, jer su tokom dana stizale najave da bi najtvrdokornije grupe navijača mogle napraviti novi incident, a sve sa ciljem da svom timu onemoguće pobedu.

Interesantno je i da su vođe snavijača splitskog Hajduka zatražile od kapitena Darija Srne da podrži bojkot reprezentacije, što je ovaj odbio, dok Luka Modrić nije ni želeo da se pojavi pred pristalicama Hajduka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doka.cz

    11. oktobar 2015 | 00:14

    Eto,mi u euforiji,ludilo,dobili jednu 'mocnu','snaznu',fudbalsku silu-Albaniju!!!Da se razumemo,kome nije na srcu sto smo.ih dobili posle svega i to u njihovoj kuci,al da od toga pravimo cudo...Kamo lepe srece da je ta tekma odlucivala za odlazak na evropsko...samo se plasim da je ovo samo jedna dobra tekma a onda opet nas nema nigde...Potrebne su korenite promene na svim nivoima u fss,dobre analize svega do sada uradjenog pa da se hladne glave udje u naredni ciklus,ne traziti mnogo jer mozda bas to bude podstreh ovim manekenima pa nas obraduju odlasku na svetsko,mozda se ugledaju na komsije bosance,hrvate...koji verovatno odlaze na jos jedno takmicenje.

  • Sale

    11. oktobar 2015 | 08:36

    Kad ode Tole i dodje neki normalan trener, gazicemo mi sve redom.

  • Gotam

    11. oktobar 2015 | 01:02

    Na zalost pobedismo Albaniju i u fss veselje dolazi premijer gadjaju se milionima i niko ne spominje da nismo otisli na ep gde su sev irci vels i ostali talenti.A da neko preuzme odgovornost nema sanse.Miljanica nismo mogli 20 god da oteramo ali ovi njegovi ucenici su prevazisli ucitelja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA