TRESE SE HRVATSKA: Mediji zovu navijače da bojkotuju reprezentaciju! (FOTO) (VIDEO)

Po svemu sudeći prašina se još neko vreme neće sleći u fudbalskoj sferi u našeg zapadnog suseda

  • 4

U Hrvatskoj se nastavlja saga zvana fudbalska reprezentacija. Za novog selektora hrvatske reprezentacije izabran je Ante Čačić, a taj potez HNS-a naišao je na ogromno negodovanje kako medija i navijača tako i poznatih stručnjaka.

Ante Čačić je preuzeo kormilo reprezentacije pošto je ranije Niko Kovač smenjen zbog loših rezultata u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

>>> ĆIRO POLUDEO KAD JE VIDEO IME: Biće kukastih krstova i ustaških pozdrava koliko hoćete!

Ante Čačić je u reprezentaciju došao iz Lokomitive iz Zagreba. U svojoj trenerskoj karijeri vodio je i Dinamo. Taj podatak bio je dovoljan da usmeri celu javnost na predsednika Dinama Zdravka Mamića za kojeg poznati hrvatski portal index.hr kaže da je glavni arhitekta i ubica hrvatskog fudbala te da je reprezentacija samo filijala Dinama.

Nezadovoljni navijači osnovali su stranicu na fejsbuku pod nazivom "Bojkot". Njih je index podržao istakavši da "Mamićeva repka nije njihova reprezentacija" i da je reprezentacija "svetinja, a ne nečija prćija". Stranicu je za samo jedan dan lajkovalo više od 12 hiljada ljudi.

Printskrin: Youtube/Osjecka TV Printskrin: Youtube/Osjecka TV

Predsednik HNS-a Davor Šuker rekao je da je razlog izbora Čačića taj da je savez hteo Hrvata i da bivši trener Lokomotive ima rezultate iza sebe.

>>>BIĆE SLOMLJENIH NOGU, USTAŠKIH POZDRAVA I KUKASTIH KRSTOVA: Čačić selektor, Šimunić motivator, hrvatski mediji u neverici!

Polemika se povela i oko Čačićeve prve odluke. Još se pre njegovog zvaničnog izbora znalo da će se Josip Šimunić vratiti u reprezentaciju i da će njegova uloga biti motivatorska. Ovo je obrazloženo time što dosta hrvatskih fudbalera gleda u njega kao u boga.

>>>Fudbaler koji je pevao "Za dom spremni" ponovo u reprezentaciji Hrvatske! 

Da stvar bude još gora, to su pokupili i strani mediji među kojima su i Asosiejted pres, Gardijan, CBC i Hafington poust, koji nisu zaboravili da istaknu političku orijentaciju popularnog Džoa, kojeg su okarakterisali kao "pro-nacističkog". Šimunić se je po sramnom završetku fudbalske karijere javno zalago za desnicu u Hrvatskoj.

Foto: Facebook/Bojkot Foto: Facebook/Bojkot

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gorcilo

    22. septembar 2015 | 21:54

    HNS tj. Davor Suker je rekao" da je izbor Cacica samo zato dto smo hteli Hrvata za selektora." Sto on ovim prizna da je Niko Kovac Srbin i da mu nije odgovarao. Lepo je rekao Ciri Blazevic"tek sada se ocekuju ustaski poklici zastave itd, itd"

  • peacemaker

    22. septembar 2015 | 17:48

    Niko Kovač je gospodin, trener, i igrac za ovog!

  • Biznismen kicadjo

    22. septembar 2015 | 21:54

    Kao kod nas i tamo ce da uniste reprezentativni fudbal,da se ne pojavljuju na velikim takmicenjima,jer ne mogu da rese problem huliganizma i nacizma.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA