Matić ima opravdanje za crveni karton, ali ne i za DRON (VIDEO)

Neka drugi procene da li bismo sada mi bili na Evropskom prvenstvu, poručuje vezista Čelsija

  • 5

Ne ide da igrač renomea Nemanje Matića udari protivnika i dobije direktan crveni karton, pogotovo kada se uzme u obzir da je meč Srbije i Portugalije bio skoro, pa prijateljskog karaktera.

Isključenje na ovaj način bi Žoze Murinjo verovatno sankcionisao, u Srbiji slušamo opravdanje.

>>> Portugalija nas vratila u realnost!

>>> Brat izvodi brata posle povrede!

Jedno, za drugim.

- Ne volim da komentarišem suđenje, ali mislim da sudija nije uspeo da kontroliše utakmicu na pravi način. To ne menja činjenicu da sam ja glupo odreagovao, udario protivnika. Iznerviralo me je sve ono što je tome prethodilo - rekao je Matić posle meča na kojem je ponovo bila sramna poseta.

Kada je u pitanju ne odlazak na EURO, naslućujemo da je za sve kriv dron. Nikako utakmica u Jermeniji, protiv Danske ili Portugalije...

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Budimo realni: Nismo mi jedini krivci za ovo. Sećate se svi šta se dešavalo od onog drona, da su nam oduzeli više ni ja ne znam koliko bodova. U Elbasanu smo pokazali šta smo, a i večeras smo bili korektni. Da nije bilo sveta ovoga sa dronom... Ko zna? Možda bismo bili na Evropskom prvenstvu, ali to neka drugi procene - zaklučio je Nemanja Matić.

Pogledajte situaciju kada Nemanja dobija crveni karton.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zuza

    11. oktobar 2015 | 22:18

    problem je sto njima nema ko reci kakvi su...Matic je veceras bio los, vjerovatno zbog povrede i umora...njegov potez je potez nemocnog i neiskusnog igraca, sto on ne bi smio biti...

  • Nenad

    12. oktobar 2015 | 08:17

    Igrali su sasvim korektno, trudili se, napadali, i mene je sudija iznervirao, mogu da zamislim kako je teko njima bilo.. Tako da imaju moju potpunu podrsku.. Bravo momci.. !

  • FEX

    11. oktobar 2015 | 23:29

    Maticu nije ovo prvi put da ovako reaguje posle ostrijeg starta. Takvog je temperamenta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA