PREGOVORI U TOKU: Zvezda prodaje Jovanovića i dovodi štopera Totenhema?

Bordo želi aktuelnog štopera crveno-belih koji traže dva miliona evra

  • 1
Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Pre nekoliko dana je stidljivo najavljena, a čini se da je informacija o dolasku štopera Totenhema Miloša Veljkovića u Crvenu zvezdu blizu realizacije.

Kao Sport saznaje, kontakti sa Totenhemom su uspostavljeni i sledi završna runda pregovora kako bi zlatni Orlić završio u crveno-belom dresu. Podsetimo, Veljković ima važeći ugovor sa pevcima do juna 2016. godine.

On bi trebalo da stigne kao zamena za Vukašina Jovanovića za kog su veći izgledi da će napustiti Zvezdu nego ostati na Marakani. Bordo je ozbiljno zainteresovan, a crveno-beli traže dva miliona evra.

CZ logo

- Nisam bio za odlazak u Nant, a sada se otvara mogućnost prelaska u drugi francuski klub - rekao je Jovanović za Sport.

Kada je reč o zimskim planovima Zvezde, sportski direktor Blažo Raosavljević najavio je dva do tri pojačanja. Međutim, prvi korak će biti isplata ruskoj Mordoviji 200.000 evra za Mičela Donalda čime će pozajmica preći u ugovor do 2017. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA