Vujošević: Zvezda ima bolji sistem od Partizana!

Legenda navijača crno-belih i predsednik Sportskog društva Partizan otvoreno je kritikovao upravu fudbalskog kluba

  • 29

Bivši trener košarkaša Partizana i trenutno predsednik Sportskog društva ovog kluba, Duško Vujošević, dao je intervju za Sport u kome je govorio o aktuelnim problemima koje SD Partizan ima, ali i o fudbalskom klubu iz Humske. Kritikovao je njihov sistem rukovođenja i istakao da je u večitom rivalu mnogo bolja organizacija, jer se sluša i mišljenje navijača.

>>> Vučelić menja Vujoševića na mestu predsednika Sportskog društva Partizan?

- Glavni uzrok problema je sistem biranja rukovodstva, odnosno određenih tela, od Zbora preko Skupštine, pa na dalje... U Partizanu je napravljen sistem koji ide na ruku glasačkoj mašini - konstatovao je Vujošević i uporedio sistem koji ima večiti rival crno-belih.

- Crvena zvezda u tim stvarima ima bolji sistem u kome se čuje glas neorganizovanih navijača. Ne kažem sada da je to mnogo bolje, ali jeste bolje od onog kako se radi u Partizanu. Znate, neke od kritika koje sam uputio prma upravi FK Partizana sigurno stoje, posebno prema pojedinim ljudima, ali...

- Potrebno je da se urade stručne analize, ali Zvezdini sistem, koji sigurno nije savršen , ipak, na minimum smanjuje mogućnost manipulacije prilikom biranja rukovodstava - zaključio je Duško Vujošević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @Žika Živac@

    22. oktobar 2015 | 10:29

    Upropastio si mlade srpske košarkaše,ni jednog igrača(sem Bogdana)nisi napravio,a i njega si napravio da igra protiv Srbije,uzeo si lovu,sad ces u penziju,jer te niko nece sem raspalog partizana!Zvezda je za vas u svakom sportu bila pojam!

  • gepard

    22. oktobar 2015 | 08:47

    Mi navijači Partizana uopšte ne doživljavamo "predsednika" Popovica kao pravog i istinskog na toj funkciji- jer sve što je obećao na izbornoj Skupstini -nije ništa ispunio ! Zatim ne cenimo Novaka Nedica autokratu,umisljenog vodju,Obucina.... ..Ne slažem se za Zvezdu - deset puta su gori od nas - pod bancinom hipotekom je ceo stadion sa pomoćnim terenima i zemljištem,a duguju primanja i "Bogu i ocu"-socijalno,zdravstveno....!

  • @Žika Živac@

    22. oktobar 2015 | 10:26

    To svi znamo,nista novo nisi rekao!Znas ti i da je ona bolja u svemu od partizana pa te to ubija!Al sad si slobodan,koliko si dobar trener vidi se po ponudama,pobiše se evropski i svetski giganti oko tebe!Znas i sam da bi bez "drzave" i ti i tvoj mali partizan bili niko i nista!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA