Milivojeviću Hrvati ne mogu ništa: UEFA nema problem sa Zvezdinim kačketom! (VIDEO)

Od eventualne kazne UEFA nema ništa

  • 7

Posle Ognjena Vranješa koji je 2010. godine pobedu svog tadašnjeg tima Šerifa iz Tiraspolja protiv zagrebačkog Dinama u Zagrebu proslavio u majici Kik - boks kluba Delije sever, nešto slično ponovio je i Luka Milivojević.

On je zbog toga ovih dana pod udarima hrvatskih medija zato što se u miks - zoni pojavio sa Zvezdinim kačketom, a rukovodstvo Dinama je čitav slučaj prijavilo delegatu utakmice.

Na zahtev šefa bezbedonosne službe Krešimira Antolića da skine kačket, Luka je to odbio:

- Neću da skinem kačket. Ja sam veliki navijač Crvene zvezde, a ovo sam dobio od na poklon od jednog novinara - rekao je Milivojević i dodao da to niko ne treba lično da shvati.

>>> DINAMO: Prijavili smo Milivojevića kod UEFA, kačket Crvene zvezde je POLITIČKA PROVOKACIJA

Da od eventualne kazne UEFA nema ništa misli i nekadašnji dugogodišnji delegat UEFA Dušan Maravić:

- U 20 godina karijere, koliko sam radio kao delegat UEFA, nikada se nisam sreo sa takvim čudom. Luka nema razloga da se plaši tužbe Zagrepčana jer to što su tražili da skine kačket, a posle ga tužili, toliko je neverovatno da prosto nemam reči - rekao je Maravić za Alo i dodao:

- Da bi bio strogo kažnjen od UEFA, Luka je morao nekog da uvredi na nacionalnoj ili rasnoj osnovi, što ovde nije bio slučaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • a ha

    22. oktobar 2015 | 13:07

    Kako iskompleksiran narod dozvoljava sebi da ispadne glup milion puta,ja zaista ne znam...ko je njihov predsednik vlade,direktor ili ekonom NK Dinama (Croatie) ili direktor javnog servisa ne znam..i ne znam kako ih samo biraju..ili su bukvalno svi isti...ma čjudi znaju samo da kmeče...kmečanje zbog izbeglica,kmečanje zbog granica,kmečanje zbog kačketa (EJJJ KAČKETA nekog tamo FK,dobro nije baš neki tamo nego bivši Evropski prvak)...

  • míra

    22. oktobar 2015 | 13:13

    svaka mu čast

  • Делије

    22. oktobar 2015 | 11:33

    Мислим да ће после овога да нас оптуже за геноцид и узеће нам све качкете из земље.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA