Berluskoni pali helikopter zbog Mihajlovića

Nakon serije loših rezultata, Berluskoni dolazi na sastanak sa Mihajlovićem

  • 2

Predsednik Milana Silvio Berluskoni odlučio je da iznenada poseti ekipu, pred utakmicu sa Sasuolom, koja se igra u nedelju (14.00).

Berluskoni će na sastanak sa ekipom i Mihajlovićem doći svojim helikopterom, a planiran je i zajednički ručak sa izvršnim direktorom Adrijanom Galijanijem i srpskim stručnjakom.

Podsetimo, Don Silvio nije bio u klubu od jula meseca, ali ga je teška situacija u kojoj se nalaze Rosoneri naterala da ''gasi požar.''

>>> Da li će Miha dobiti otkaz? Uprava Milana se izjasnila o statusu trenera

Rosoneri trenutno azuzimaju 13. mesto sa 10 osovjenih bodova, ali ono što brine navijače jeste loša igra koju fudbaleri prikazuju na terenu. Posle ubedljivog poraza od Napolija (4:0), tifozi Milana su sačekali tim na parkingu i jasno im dali do znanja da nešto mora da se menja.

Čak su i Mihajloviću pretili...

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NN lice

    24. oktobar 2015 | 15:17

    Zašto ga teraju?Pa Miha ima viziju..on pravi perspektivan tim za naredne kvali...au to je neka druga priča.Samo da dovede ovog Alena Stevanovića u Milan i biće to ono pravo.Još im fali Fejsa i Raća.Ovaj naš tim što je spremao Miha za ovo EP je dokazao svoj kvalitet,pa i njegov.A i Toletovu magiju

  • Doe

    24. oktobar 2015 | 14:07

    Od Muhajlovica nikad trener, nikad čovek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA