SJAJNA VEST ZA ZVEZDU! Mitrović ne mora na operaciju!

Novi pregled magnetnom rezonancom potvrdio je da kapiten Zvezde nije oštetio ligamente kolena

  • 4

Sa velikim olakšanjem navijači Zvezde, trener Dejan Radonjić i igrači prvaka ABA lige, a pre svih Luka Mitrović, primili su "apdejt" o povredi kapitena crveno-belih.

>>> Najpotresniji komentari Grobara na povredu Luke Mitrovića! (FOTO)

Klub sa Malog Kalemegdana saopštio je da je novim pregledom magnetnom rezonancom definitivno potvrđeno da Mitrović nije oštetio ligamente kolena, tako da je izvesno da će se ove sezone vratiti u tim!

Kapiten Zvezde je, podsetimo, bolno prizemljio u meču protiv Olimpije zbog čega je iznet sa terena. Čitava situacija delovala je prilično turobno u tom trenutku, prve prognoze su delovale zabrinjavajuće, ali, na svu sreću, nije potrebna operacija kako bi se sanirala povreda.

- Nakon što je otok na povredenom kolenu posle intenzivnih terapija spao, nalazi su još jednom potvrdili da nema oštećenja ligamenata, i da ovom slučaju nije potreban operativni zahvat, kako bi se sanirala povreda - objavili su lepu vest crveno-beli.

Kapiten crveno-belih početkom novembra putuje u Minhen, na dodatne preglede kod najboljeg doktora u Evropi za takve vrste povreda, čuvenog sportskog ortopeda Dr. Andreasa Imhofa, koji se specijalizovao upravo za sanacije povreda čašica kolena.

Ipak, prema svemu što je utvrdeno u Novom Sadu u ponedeljak uveče, prognoze ohrabruju - Luka Mitrović vraća se na teren ove sezone!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA