GLEDAĆEMO ISTORIJSKU TRKU: Doktor Rosi se oglasio porukom koja će naježiti njegove navijače!

Italijan ide u Valensiju po titulu!

  • 12

Valentino Rosi ipak će voziti trku u Valensiji, poslednju u ovogodišnjem Moto GP šampionatu!

>>> PETICIJOM PROTIV KAZNE: Rosijeva vojska fanova za jedan dan skupila 277,000 potpisa!

Lider u generalnom plasmanu, devetostruki šampion sveta, oglasio se porukom kojom nedvosmisleno ukazuje na to da će biti u sedlu svog dvotočkaša 8. novembra, kada krene konačni obračun za titulu šampiona.

- Hvala vam na velikoj podršci koju ste mi pružili da lakše prebrodim ljutnju i ogorčenost. Od danas, kreću pripreme za Valensiju - poručio je Rosi svojim vernim fanovima koji su mu od incidenta u Maleziji pružali veliku podršku, a čak su i pokrenuli peticiju da mu se ukine kazna.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

>>> VALENTINO ROSI PODELIO PLANETU: Odbija da vozi poslednju trku, španski pakt mu uzima titulu! (VIDEO)

Podsetimo, popularni doktor je nedugo posle trke u Maleziji najavio da će bojkotovati poslednju trku zbog kazne koja mu je izrečena ovodom incidenta na Sepangu.

Rosi je sa staze izgurao Marka Markeza, zbog čega su mu oduzeta tri boda, a narednu trku startovaće sa poslednje pozicije, što je svakako daleko veći problem za Italijana u situaciji kada ima tek sedam bodova više od drugoplasiranog Lorenca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shone

    27. oktobar 2015 | 14:11

    Ako ima kosmičke pravde,na startu trke u Valensiji će se većina vozača skloniti i propustiti Rosija bar do 10 pozicije,a onda će cela planeta videti šta je pravi Rock'n'Roll!4+6=10 Forza Valeeeee

  • Voda

    27. oktobar 2015 | 18:25

    Ajmo ljudi potpisujte peticiju, treba 500.000 potpisa, a trenutno ima blizu 400.000. Change.org rossi i sirite dalje!!!

  • Lana 46

    27. oktobar 2015 | 15:06

    Gazi, šampione! Planeta će videti najbolju moguću vožnju. Ceo svet je uz tebe! Ni domaći teren, ni "prljava" podrška Markeza i Pedrose, ni sav španski uticaj, neće pomoći Lorencu da na ovakav način otme zasluženu titulu Geniju. Valjda će biti neke kosmičke pravde, da pobedi najbolji. A najbolji je samo jedan i jedini!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA