Ludilo ne prestaje: Procureo spisak vozača koji će navodno pustiti Rosija da ih prestigne

Kuva se kao nikad u Moto GP. Još trka do kraja sezone

  • 9

Saga oko sukoba Valentino Rosija i Marka Markeza se nastavlja. Nakon što su mu oduzeta tri boda i dodeljen start sa poslednjeg mesta u poslednoj trci Moto GP u Valensiji, Rosi je odlučio da se žali Sportskom arbitražnom sudu (CAS) u Lozani.

Valentino Rosi će se žaliti na odluku da je udarcem nogom srušio Marka Markeza u Sepangu. U njegovu korist okrenula se i svetska javnost s obzirom da  je Markez nesportski ometao legendarnog Italijana pomagajući Horheu Lorencu. Ima i onih koji tvrde da do udarca nije ni došlo, već se Markez previše približio Rosiju, dotakao ga i izgubio ravnotežu.

>>> Moto GP ludnica: 150.000 navijača kupilo kartu, na crno ide i do 600 evra

Do konačne odluke Sportskog suda, koja bi mogla da se dogodi u petak, tokom zvaničnih treninga, Rosijeva kazna biće privremeno suspendovana.

MNOGI ĆE GA PUSTITI?

Pojavile su se i spekulacije na čijoj će strani biti ostali učesnici poslednje trke u Valensiji.

''Mundo Deportivo'' prenosi da će Rosija na putu do vrha propustiti Danilo Petrući, Andrea Janone, Maverik Vinjales, Džek Miler, Bredli Smit, Toni Elijas i Niki Hajden.

Rosi vodi ispred Lorenca sedam bodova, a da bi osvojio svoju desetu titulu, Italijan bi morao da trku završi na jednom od prva dva mesta. Rosi može da bude i slabije rangiran, ali Lorenco ne bi smeo da slavi.

Poslednja trka u Valensiji vozi se 8. novembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćira

    2. novembar 2015 | 18:18

    Lorenco sam nikada ne može da pobedi,nema srce,tako da Doktora samo treba svi nabrojani da puste da mu diše za vratom! Onoj maloj smrdibubi Marku,koji mi je bio simpatičan, želim da nikada više ne pobedi (kao što sam i Nadalu posle R.Garosa 2014.,kad je jajario na Novakov dodir mreže i više ga nije ni pobedio od tada),jer mi je Španaca i njihovih zakulisnih vožnji,radnji i kukanja,preko glave!

  • ks

    2. novembar 2015 | 14:42

    Pravda za 46

  • 46

    2. novembar 2015 | 14:16

    Idemo, Vale! Jedan jedini, neponovljivi, najbolji vozač ikada!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA