PORTUGALCI TVRDE: Predsednik Benfike bio u Beogradu i potpisao Živkovića!

Mladi ofanzivni vezista se na zimu seli u Portugaliju

  • 7

Andrija Živković se skoro godinu dana pominje kao potencijalno pojačanje Benfike, a čini se da će ove zime napokon obući dres aktuelnog šampiona Portugalije.

Tako barem tvrdi portugalski Rekord koji navodi da je predsednik Benfike Filipe Vijeira boravio u Beogradu, gde je utanačio sve detalje oko prelaska zlatnog Orlića iz Partizana.

>>> UEFA PREDSTAVLJA ŽIVKOVIĆA: Čudo od deteta koje je možda već nadmašilo bivše igrače Partizana!

Donekle i logičan potez uprave crno-belih da prodaju Živkovića s obzirom na to da ofanzivni vezista ima ugovor do leta 2016. godine. Međutim, neće dobiti mnogo novca. Polovina ide menadžerima, četvrtina Živkovićevom ocu, a preostala četvrtina sliće se u kasu Partizana.

Živković je letos viđen kako odlazi iz Humske, ali je ostao zarad Evrope. U domaćem šampionatu ne igra u poslednje vreme zbog povrede. Podsetimo, Partizan ima -19 u odnosu na Zvezdu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    2. novembar 2015 | 21:57

    Neka ostane, treba se boriti za trece mesto.

  • Biznis

    2. novembar 2015 | 21:46

    Benfika i Porto tj.Portugalija su najbolji timovi za naše mlade fudbalere- jer oba tima forsiraju mlade fudbalere,igraju redovno u LS,tako da Žile treba da ode u Benfiku?

  • X-ult.

    2. novembar 2015 | 21:48

    Kako sad bez njega da osvojite ligu evrope ?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA