Nema dogovora Benfike i Partizana za Živkovića!

Sve spekulacije opovrgao je otac talentovanog veziste crno-belih

  • 11

Od dogovora Partizana sa Benfikom u vezi sa jednim od najboljih fudbalera crno-belih Andrijom Živkovićem nema ništa. Prethodnih dana se spekulisalo da bi portugalski gigant već u januaru mogao da odvede talentovanog vezistu iz Humske, ali je to opovrgao otac igrača, Jovica Živković.

Andrijin ugovor sa Partizanom je takav da se porodica itekako pita za transfer u inostrani klub. Jovica Živković je ogorčen i napominje da ne zna za dogovor sa Benfikom.

>>> UEFA PREDSTAVLJA ŽIVKOVIĆA: Čudo od deteta koje je možda već nadmašilo bivše igrače Partizana!

- Zapravo znam, radi se o tome da Partizan radi Andriji iza leđa, iako smo imali džentlmenski dogovor. Isto tako je radila Uprava na čijem je čelu bio Dragan Đurić, a mogu mirne duše da kažem da su ljudi koji sada vode Partizan daleko gori od pomenutih prethodnih - rekao je Živković za "Sport".

Otac fudbalera najavljuje naredne poteze kao, kako kaže, "razočaranog roditelja".

- Sve povrede koje je zaradio plaćamo iz sopstvenog džepa. Zato ćemo ubuduće da razgovaramo drugačije. Prvo, neću da dozvolim da Andrija bude licenciran, dok se ne isplate dugovanja. Novac koji je radom, odricanjem i učinkom zaradio pošđteno. Oni to ne poštuju i zato ćemo na sud, tužiću ih sigurno, ukoliko se u međuvremenu ne reši dug.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Jovica Živković na kraju je otkrio:

- Molio me je Andrija da to ne činim dok ne ode iz Partizana i poštujem želju mog sina. To se neće, iako mediji pišu, dogoditi u januaru, već na kraju sezone, je on tako zahteva, hoće da pomogne saigračima i klubu - zaključuje otac Andrije Živkovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KEKEC

    4. novembar 2015 | 09:50

    Treba li još koji razlog, da se otera ova BAGRA iz uprave. USTANAK NA BAGRU!!!

  • Dr mr pfc

    4. novembar 2015 | 11:27

    Kad bi porodica svakog mladog fudbalera ovako razmisljala da igrac vise vremena providi u klubu u srbiji nas fudbal bi procvetao ,svaka cast porodici zivkovic

  • GR-ĆU

    4. novembar 2015 | 09:28

    Svaka čast za porodicu Živković,moje veliko poštovanje a za upravu je u pravu ovo je najgora uprava u istoriji Partizana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA