Zašto su navijači PAOK-a u bojkotu? (FOTO) (VIDEO)

U Solunu posle demonstracija u gradu i stadion Tumba doživeo neprijatnost

  • 3

Pristalice solunskog kluba PAOK inače u bratskim odnosima sa navijačima Partizana odlučile su da bojkotuju utakmicu prvenstva sa Pantrakikosom zbog činjenice da Fudbalska asocijacije Grčke na sve načine pokušava da sredi situaciju u zemlji sa huliganima, pa je aktuelizovala priču o popisu navijača na glavnim tribinama.

"Nacionalna navijačka kartica" je nešto što bi kao u Italiji pre nekoliko godina trebalo da dovede u red najvatrenije pristalice širom zemlje, poznate po neredima i huliganskim ispadima tokom svake sezone.

>>> Huligan se zaleteo na golmana, a onda je usledila reakcija veka! (VIDEO)

Taj popis je naišao na negativne reakcije pre svega navijača PAOK-a koji slove za jedne od najekstremnijih, pa je posle velikih demonstracija u Solunu pre nekoliko dana, usledio nedolazak na stadion "Tumba".

Severna tribina, kao što možete videti na naslovnoj fotografiji bila je skroz prazna, što je verovatno kadar koji se nikad ili skoro nikad nije video u dugoj istoriji kluba osnovanog 1926. godine.

PAOK je bez podrške navijača još jednom kiksnuo u šampionatu, bilo je 3:3 i trenutno zauzima šestu poziciju na tabeli posle 10 kola, sa čak 15 bodova zaostatka za vodećim Olimpijakosom.

>>> Čitajte sve o navijačima na Telegraf sportu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    10. novembar 2015 | 15:43

    А ја мислио да су у бојкоту што је Звезда њиховој браћи направила сибирску зиму па им браћа овако смрзнути плачу

  • Igor

    10. novembar 2015 | 21:26

    Zvezdasi stvarno ste preterali sve granice. Na neki nacin vas i razumem na svaki ses do sedam godina imate sansu sa se oglasite.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA