Čurčić najavljuje ostavku: Spremam izveštaj, da bih svima olakšao posao u budućnosti!?

Radovan Ćurčić svestan je da se reprezentacija ovim porazom vratila na početak i da ozbiljne reprezentacije ne dopuštaju greške kakve je imao naš A tim u drugom poluvremenu

  • 6
Radovan Curčić Foto: Tanjug/AP

Nakon poraza od reprezentacije Češke (4:1) selektor reprezentacije Srbije ocenio je da smo se ovim porazom vratili na početak, a da je pobeda protiv Albanije samo na kratko podigla reprezentaciju.

- Utakmica je otvorila mnoge stvari, mislio sam da smo na pravom putu, da smo uspeli da se izdignemo iz sutuacija u kojoj smo bili u martu. Mislio sam da će nas pobeda protiv Albanije više podići, sinoć su stvari krenule naopako, opet smo se vratili na početak - rekao je novinarima nakon dolaska iz Ostrave Radovan Ćurčić.

>>> Savo Milošević: IZVINI SRBIJO, ovako više ne ide!

Način na koje su reprezentativci odigrali drugo poluvreme je za svaku osudu sa čim se slaže i Ćurčić.

- Kada je teško i bitno, pokazujemo drugi ponos. Mislim da reprezentacija Srbije i prijtaljske utakmice mora da odigra na visokom nivou, ne može da se gubi na ovakav način. Imali smo 10 minuta do kraja, gubili 2:1. Ne može se otvoriti, bez glave jurišati napred i otići u rezultatsku katastrofu. Nije isto izgubiti 2:1 i 4:1.

Selektor nije želeo da analizira individualne greške igrača, iako su bili upozoreni da takve greške ne smeju da prave ozbiljne reprezentacije.

- To je posledica nedovljne koncentracije, nismo ušli u meč kao što je bio slučaj protiv Albanije i Portugalije. Sinoćna utakmica je povod da razmislimo o svemu i dobro analiziramo. Verovali smo u jednu ideju, pokazalo se da to nije moguće ostvariti. Na potezu je FS, podneću izveštaj da svima olakašamo posao u budućnosti - zaključio je Radovan Ćurčić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Semajlirano

    14. novembar 2015 | 15:59

    Meni nije jasno na osnovu kojih rezultata je Karadžić predsednik i dalje

  • Semajlirano

    14. novembar 2015 | 15:58

    Ajde bre daj više tu ostavku

  • Nešo

    14. novembar 2015 | 15:43

    Nisi trebao ni dolaziti , nisi ti kalibar trenera za neku iole ozbiljniju ekipu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA