NE MOGU DA SE GLEDAJU? Grupa srpskih fudbalera privatnim avionom se vratila iz Češke!

Ako je ovo istina, onda se fudbalska reprezentacija Srbije raspada mnogo više nego što smo mislili

  • 42

Klupko se odmotava i sada je svima jasno da je u fudbalskoj reprezentaciji Srbije stanje raspada. Izvinjavao se Savo Milošević, odgovornost je preuzeo Radovan Ćurčić, a žešće nego inače kritikovao Nemanja Matić, koji je i najavio odlazak iz nacionalnog tima ukoliko se neke stvari ne promene.

>>> Mitrović i Tomović se skoro pobili u svlačionici?!

Prema pisanju "Novosti", iz Češke, gde su naši "orlovi" poraženi rezultatom 4:1, od 22 putnika na liniji Beograd - Ostrava, u suprotnom pravcu krenula su samo - sedmorica igrača: Matić, Spajić, Katai, Petković, Kahriman, Mladenović i Gudelj.

Druga grupa, ali ne i svi ostali igrači, požurila je da privatnim avionom napusti poprište na kojem je Srbija doživela najteži poraz od kada se reprezentacija takmiči pod tim imenom. Inače, taj let privatnim avionom koštao je 6.000 evra0!

Prema saznanjima "Novosti", bar jedan igrač iz ove grupe, sa manjim stažom u A selekciji, sa jedva desetak utakmica, bio je odmah iza ponoći u Beogradu i sa piste aerodroma požurio u jednu poznatu beogradsku kafanu.

Ono što je sigurno je to da će se na narednoj sednici Izvršnog odbora FSS razmatrati o svemu.

Pitanje je koliko je ovo za javnostu Srbiji iznenađenje, jer odavno je izgubljen kult reprezentacije. Zanima nas šta mislite o ovom pitanju, šta treba da se uradi sa A selekcijom u narednom periodu? Komentari su vam na raspolaganju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    15. novembar 2015 | 23:40

    Vujošević: "Može da se pogreši u tome kakav je ko igrač,čak i kakav će igrač biti, ali da ne sme da se pogreši u tome kakav je čovek".

  • Љиљана

    15. novembar 2015 | 23:54

    Нема више патриотизма, све је подређено новцу. Без новца се не може, сви смо свесни, али да смо толико оптерећени да морамо све да имамо још 'јуче' то је прешло сваку меру. Постали смо тешки материјалисти, ни трунке љубави према својој отаџбини, без патриотизма . То показује да у другачијој ситуацији, не дај Боже, тако би бранили своју земљу.

  • Mirko

    15. novembar 2015 | 23:52

    Za reprezentaciju treba da igraju samo oni koji su spremni da za nju i poginu! A to treba da vazi i za svaku drzavnu ustanovu! A onda bi nam i drzava drugacije izgledala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA