FEDERER SEO NA NOVAKOVU STOLICU: Neće meni peškir određivati gde da sednem (VIDEO)

Švajcarski teniser nije mario što su na peškirima bili Đokovićevi inicijali

  • 6

Pobeda Rodžera Federera nad Novakom Đokovićem u utorak veče nije dugo bila tema broj jedan u svetu tenisa. Već naredno jutro važnije je bilo to što je Švajcarac seo na Novakovu stolicu umesto na svoju.

Naime, Federer je prvi izašao na teren i zauzeo je mesto koje je pripadalo srpskom teniseru i gde je jasno bilo napisano njegovo ime na peškirima.

>>> OVAKVOG NOLETA DUGO NISMO VIDELI: Srbin nije uspeo da pretekne Federera po broju pobeda!

- OK, peškir mi ne znači toliko, da budem iskren, neće mi peškir određivati šta da radim. Seo sam na tu stolicu kada sam izlazio na meč sa Tomašom i pomislio sam kako bih voleo da sednem na nju ponovo - rekao je Federer novinarima i nastavio:

- Izašao sam prvi, obično momak koji prvi izađe odlučuje gde će da sedne. To su za mene pravila , a ne peškir, iskreno. Možda vama peškir znači više, meni je peškir samo za tuširanje.

Mnogi su se zapitali d ali je to bio taktički potez Švajcarca, ali Đoković ne misli tako.

- Da, video sam to, ali mislim da ti kao igraču niko ne govori na koju stolicu treba da sedneš kada izađeš na teren, to je potpuno lični izbor. Mislim da to nije bio taktički potez, da me poremeti i pre prve lopte. Mislim da mu to nije bilo na umu - rekao je Đoković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki2222

    18. novembar 2015 | 21:57

    Kakav skandal!!!!

  • Dragana

    19. novembar 2015 | 10:42

    Federer je neko ko je mnogo postigao u svojoj karijeri. Zbog toga mu treba skinuti kapu. Ali takav kompleksas u sportu još nije postojao. Novak je za njega i kao sportista i kao čovek broj 1.

  • nada

    19. novembar 2015 | 12:24

    voli ustogljeni svajcarac NOLETOVU stolicu , ali OCEKUJEM njihov duel u FINALU i to da ga RASTURI u svakom pogledu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA