Posle ovoga SVI morate skinuti kapu Kristijanu Ronaldu! Portugalac ispunio želju dečaku koji je izgubio sve!

As Reala zakazao susret sa trogodišnjim Haidarom Mustafom koji je izgubio oba roditelja u terorističkom napadu

  • 6

Haidar Mustafa ima samo tri godine, a već je izgubio sve najvrednije u životu.

U nedavnom terorističkom napadu u Bejrutu, roditelji trogodišnjeg dečaka su poginuli, a on je, sa povredama lica, završio u bolnici.

Tužno. Mnogo tužno...

Njegova sudbina, koja svakoga tera da zaplače, brzo je postala tema o kojoj se priča na internetu, pogotovo od trenutka kada je snimljen u dresu Kristijana Ronalda. Haidar, iako ima samo tri godine, veliki je fudbalski fan, a Portugalac mu je omiljeni igrač.

Rana Harbi, novinarka iz Libana, rešila je da putem svog Tviter naloga prvo kontaktira predstavništvo FK Real Madrid u njenoj zemlji, a potom su vesti brzo stigle i do zvaničnika Reala i prve zvezde španskog kluba.

Foto: Print skrin/ Tviter @RanaHarbi Foto: Print skrin/ Tviter @RanaHarbi

Posle nekoliko dana stigao je odgovor na adresu Rane Harbi da će omaleni Haidar upoznati svog junaka. Novinarka nije krila oduševljenje, pa je ovu radosnu vest ubrzo saopštila javnosti.

- Haidar je dobio poziv iz Španije, sastanak će biti zakazan. Nemam reči, ne mogu verovati da će Haidar zaista upoznati Kristijana Ronalda! Hvala svima, nikad ne podcenjujte snagu Tvitera - rekla je libanska novinarka.

>>> Preživeo je najgori cunami, ostao bez majke i sestara, a onda mu je život promenio Kristijano Ronaldo! (FOTO) (VIDEO)

Gest poznatog fudbalera pokazuje da ipak iza njihovih dresova i dalje postoje ljudi od "krvi i mesa", uvek spremni da pomognu na bilo koji način, ili u ovom slučaju, da dečaku koji je izgubio roditelje, stave do znanja da nije sam.

Podsećamo da Ronaldu ovo neće biti prvi put da pomaže unesrećenoj deci. Njegova najpoznatija epizoda iz humanosti je ona kada je dečaku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roki

    19. novembar 2015 | 11:32

    Nisam Ronaldov fan ali svaka mu cast na ovome i na svim ostalim humanitarnim akcijama kojima se odazvao. Bravo!

  • John

    19. novembar 2015 | 12:04

    Veliki fudbaler, jos veci covek

  • Aleksandar

    19. novembar 2015 | 12:04

    Mesi nikada nije ucestvovao u humanitarnim akcijama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA