Crno-beli, sad se pokažite! Pobeda u Holandiji briše sve Partizanove mrlje

Šampion Srbije u Alkmaru ima prvu "meč loptu" za plasman u nokaut fazu Liga Evrope

  • 9

Evropska sezona uopšte nije tako loša po Partizan, čak je i vrlo dobra, a mogla bi da bude sjajna ukoliko crno-beli pobede AZ Alkmar, čime bi, najverovatnije, obezbedili plasman u nokaut fazu Liga Evrope, što, opet, donosi i dodatni novac u kasu kluba iz Humske. 

>>> Može li Partizan da zaustavi igrača koji je dao 7 golova na 5 mečeva?

Ali, džombasto će biti na putu do tri boda protiv predstavnika Eredivizije, koga su crno-beli savladali u Beogradu 3:2.

Za razliku od tog perioda, situacija je sada obrnuta. Nimalo prijatna po naš tim. Sada je Partizan na mukama zbog rezultatskog sunovrata u domaćim okvirima i, pre svega, velikih kadrovskih problema. Podsećamo, zbog povreda, Ljubinko Drulović ne može da računa na štoperski par Fabrisio-Balažic, "u autu" je i Stevanović, dok je na drugoj strani holandski tim u zaletu posle dve vezane pobede u prvenstvu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Biće svakako težak meč jer su oni u usponu forme. Eto, imamo tu nesreću da se ekipe podižu baš pred utakmice sa nama. Ali, momci su odlično radili i zavisimo samo od nas. Vratili su nam se neki igrači, pre svih Darko Brašanac i Andrija Živković. Od njih očekujem mnogo, kao i od svih. Brašanac nema snage za svih 90 minuta, ali on uvek da veliki doprinos. U svakom slučaju, moramo da budemo tim - sijao je od optimizma Drulović dan uoči meča u Alkmaru.

U grupi L Liga Evrope, Bilbao je lider sa 9 bodova, po 6 imaju Partizan i Augzburg, a sa najmanje šansi da ode dalje je AZ, koji ima samo 3. Ipak, Holanđani ne gube nadu u povoljan ishod, a prvi uslov za tako nešto je pobeda nad Partizanom, jer bi ih svaki drugi ishod isključio iz svake kombinacije za plasman u naredni krug takmičenja.

Utakmica u Alkmaru počinje u 19 sati. U drugom meču Augzburg će ugostiti Baskijce.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor

    26. novembar 2015 | 11:29

    Ajmo sad ili nikada tako nek se misli,ajmo crno beli!!!

  • lorna

    26. novembar 2015 | 09:00

    Hajmo momci..mozete vi to...zasluzili ste da opravdate da ste jedini pravi SRPSKI klub koji igra srcem a ne sudijama i novcem..imate najbolju skolu na balkanu..samo naprijed i ne gurajte se previse kroz sredinu...rasirite ih po krilima i gotovi su...necu reci srećno..zato sto sreca treba njima..pobijedite 2 razlike...idemo dalje..najbolji ste posto niste umjetni i sto ste srpski...svi u srbiji su daleko daleko daleko iza vas...

  • Q

    26. novembar 2015 | 09:53

    Alooo,polakooo. Ko smo mi pa moramo da pobedimo AZ? Ne zaboravite da su oni favoriti!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA