Fudbaler Zvezde koji se slikao u trenerci Partizana ovom fotkom dokazuje da je najveći Delija (FOTO)

Suspendovani fudbaler Zvezde poslao odgovor na optužbe

  • 21

Šokantna objava fotografija članova omladinskog pogona Crvene zvezde koji su se slikali u trenerkama najvećeg rivala, Partizana, podiglo je dosta prašine.

>>>Ristić načuo zašto su Zvezdini kadeti obukli Partizanove trenerke!

Gotovo je sigurno da će Filip Maksić i Slađan Rakić snositi posledice, ali kadeti Zvezde već pokušavaju da se opravdaju kod navijača. Bar jedan od njih.

Kako bi "oprao" svoje nepromišljene poteze, Filip je objavio na svom Instagram profilu slike sa JNA i 140. derbija u dresu Crvene zvezde.

Foto: instagram/Maksić Filip Foto: instagram/Maksić Filip

U komentarima ispod Maksić brani svoje postupke objašnjavajući kako je jedan od najvećih Delija u omladinskoj selekciji a i šire.

- Treneru, jel se vidimo večeras u Pioniru? - čak je i najavio dolazak na večerašnju košarkašku utakmicu Crvene zvezde i Reala, u okviru Evrolige.

Foto: Instagram/Maksic Filip Foto: Instagram/Maksic Filip

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LazarLaki

    27. novembar 2015 | 16:14

    Ja navijam za partizan. Meni ste odvratni i jedni i drugi koji se prepucavaju ovako, bukvalno podjednako ste mi odvratni.

  • Deli

    27. novembar 2015 | 15:47

    Treba mu onda oprostiti čim ovako insistira,ali me zanima objašnjenje zašto je to uradio.Čisto onako da čujem.A svi morate da shvatite ono najvažnije-ovo su ipak deca i ne razapinjite ih.

  • Sasa

    27. novembar 2015 | 15:11

    Evo vam odgovora, to je igra istine nešto poput masnih fota gde izgubljeni radi šta mu drugi kaže, to što ga je drug slikao samo govori o drugom taboru kakvi su to ljudi, Maksa je veći Zvezdaš i od Terze potpisujem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA