Novo Grofovo upozorenje pred duel sa ekipom od koje je počela magična serija pobeda! (VIDEO)

Bez obzira na tešku finansijsku situaciju, crveno-beli su u potpunosti fokusirani na dešavanja na terenu, uverava trener Božović

  • 1

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović pohvalio je pristup njegovih fudbalera uprkos lošoj finansijskoj situaciji i poručio da se nada da će nastaviti sa pobedama i posle meča sa Voždovcem u 19. kolu Superlige.

- Očekuje nas utakmica protiv Voždovca, koji veoma poštujemo. Sada igramo sami protiv sebe. Videlo se kako smo u Nišu pobedili, velikom voljom i zalaganjem. Ako uđemo u meč kako želimo, verujem da pobeda neće izostati - rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

On je ponovio da nije postavio ultimatum upravi kluba da će podneti ostavku ukoliko igrači ne budu isplaćeni do pauze u šampionatu.

- Nemamo upravu, tako da ultimatum nemam kome ni da postavim. Upozoravam da bi, u slučaju da se do pauze ne isplate dugovanja, može desiti da se rasturi ekipa koja je pokazala da može dosta toga da napravi. Mislim da će se naći način da se to završi najbolje - rekao je Božović i u svom stilu dodao da "u klubu svi rade kao da će ostati dugo, ali i da su spremni kao da će sutra biti rat".

Prema njegovim rečima bez obzira na tešku finansijsku situaciju fudbaleri su u potpunosti fokusirani na dešavanja na terenu.

- Videli ste kako smo proslavili Ibanjezov gol, kao da je doneo titulu. Igrači su svi jedan i verujem da neće biti problema sa te strane. Međutim, Zvezda mora sama da reši svoje finasije, a ne da čeka druge. Neophodno je da igramo grupnu fazu Lige šampiona i Lige Evrope, imali smo šansu pre dve godine ali nije obezbeđena licenca i sve se to odražava.

Napadač crveno-belih Predrag Sikimić najbolje poznaje narednog protivnika jer je letos u Zvezdu došao upravo iz Voždovca.

- Jako poštujem ekipu Voždovca, ali ne želim da ih precenim. Siguran sam da će svoje šanse tražiti preko brzih kontri i sa bokova, ali Zvezda ide na pobedu - dodao je Sikimić.

Utakmica između Crvene zvezde i Voždovca igra se u subotu od 13 sati na stadionu "Rajko Mitić".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    27. novembar 2015 | 15:58

    Ovaj poceo ko Vujosevic:,,Uprkos finansijskih problema ekipa pokazuje zalaganje i volju za pobedom...'' :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA