Murić: Grobari od nas traže da pokažemo mu.. na terenu!

Partizanov Slovenac najviše zbog navijača željno čeka povratak na parket

  • 8

Košarkaš Partizana Edo Murić čeka povratak na teren sa nestrpljenjem kojim se čeka Nova godina.

Slovenac je na poštedi još od kraja prethodne sezone, a od tada se mnogo toga promenilo u taboru najtrofejnijeg kluba na ovim prostorima. Partizan je doživeo "restart", otišala je ikona Duško Vujošević kao i gotovo kompletna prošlosezonska postava, a klub je prinudno morao da se osloni na "jeftinije" snage, i krene, praktično, od početka.

>>> Veliki Zvezdaš i košarkaš Partizana, SELFI DANA! (FOTO)

Trenutna situacija na tabeli ABA lige na kojoj je Partiza pri dnu tabele sa skorom 4/8, možda nije realan prikaz kvaliteta ekipe Pere Božića, međutim sasvim je realno da pobeda bude više nego poraza kada se na teren vrati Murić.

- Mislim da ću biti spreman da igram za tri nedelje i verjte mi da jedva čekam taj dan - rekao je Murić u razgovoru za slovenačke medije.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

O Božiću, samo najbolje...

- Pera je trener čiji sistem meni poptuno "leži". Jak je karakter, mnogo energije je u njemu i on je tip koji traži mnogo rada i nikada se ne predaje. Poseduje veliko igračko iskustvo i siguran sam da sa njim Partizan ići samo napred.

Uprkos trenutnom rezultatskom posrnuću, navijači i dalje u velikom broju dolaze u "Pionir", što pojačava Murićevu želju da se što pre vrati na parket.

- Ljubav koju dobijamo od navijača na svakoj utakmici, je neopisiva. To je nešto što se gradilo godinama i rezultat je Partizanovih dobrih rezultata u protekloj deceniji. Pokazali su nam da uvek možemo da računamo na njih. Ove godine, posle najgore sezone koja nam se desila, njihova ljubav je još jača. Grobari su nešto posebno. Više od pobede, od nas traže da budemo borbeni i agresivni, da se ne predajemo. Žele da vide našu glad, energiju, žele da vide da igrači ostavljaju srce i mu.. na terenu. Ako to vide, biće srećni, a još ako pobeda dođe, to je samo bonus za njih. Zbog toga su najbolji navijači na svetu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    30. novembar 2015 | 20:28

    Не можете да покажете нешто што немате уз већ евидентан недостатак знања(мада то Пера зове срећом).

  • @Žika Živac@

    30. novembar 2015 | 20:13

    Pa gde su vam?hahah

  • Ogi

    2. decembar 2015 | 18:22

    Sve ostalo je moda,Partizan je ljubav prva i zadnja.Zvezda i pored dobre sezone protiv Cibone nemoze da ispuni tribinu.Sta kaze trener zvezdane,nadam se da ce slijedeci put biti vise navijaca.Pa ne ide zvezda i farma u isto vrijeme.Udilujte se sa kanalima,pa da vas puste da ispostujete modu,znaci navijanje za zvezdu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA