Bandalovski označio krivca za treći gol Augzburga (VIDEO)

Bugarski internacionalac nije imao dilemu i iskreno je priznao

  • 14

Ivan Bandalovski nije imao problem da novinarima prizna da je on jedan od krivaca za treći gol Augzburga i ispadanje Partizana iz Lige Evrope.

Bugarski desni bek, koji je nekoliko mečeva igrao i kao štoper, okliznuo se u nezgodnom trenutku, ali se i zapitao zašto njegov kolega nije bio na mestu kod trećeg gola.

>>> OD MUKE BI SE POJELI: Partizanovi fudbaleri neutešni dok stoje pred Jugom (FOTO) (VIDEO)

- Okliznuo sam se pre nego što sam hteo da skočim, ali videli ste da je Fabrisio otišao da da gol i nije se vratio, pa je druga stativa ostala nepokrivena. Tako smo matirani - rekao je Bandalovski i dodao:

- U karijeri nisam doživeo veće razočaranje. Cele nedelje pričamo da ne smemo da primimo gol iz prekida i opet ga primimo. Isto kao i protiv Vojvodine iz prekida. To ne mogu da razumem. Augzburg je u prvom poluvremenu imao samo tu šansu, a mi dva zicera i nismo ih iskoristili. U drugom poluvremenu smo imali još četiri-pet i nismo ih iskoristili.

>>> OSTAVKA UPRAVE PARTIZANA? Grobari tražili odlazak na sastanku!

Najbolju priliku da postigne gol u drugom poluvremenu imao je Darko Brašanac - samo 60 sekund pre pogotka Bobadilje s druge strane.

FK Patrizan - FK Augzburg

- Neverovatno! U prvom poluvremenu smo igrali kako smo hteli i kontrolisali igru, ali smo onda primili taj gol iz prekida, iako smo na treninzima radili na tome jer smo znali da su jaki u prekidima. Teški dani su ispred nas. Ne znam šta da kažem. Jeste, imao sam šansu da dam gol, mogao sam i da padnem da bude penal, ali nisam dovoljno osetio igrača da bih pao - rekao je vezista crno-belih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    11. decembar 2015 | 09:00

    Тешка времена пријатељу мој. А тек треба да вас пуни звездина казнена експедиција. Биће још тежа.

  • Carlo Gambino

    11. decembar 2015 | 09:47

    Sad svi da očistite tribine od semenki.

  • Giga

    11. decembar 2015 | 15:24

    Kada izbace ovog majmuna babovica mozda i npravimo nesto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA