SKANDALOZNO: Trener Fiorentine pretukao Ljajića pa dobio otkaz! (VIDEO)

Delio Rosi prvo verbalno, a potom i fizički napao srpskog reprezentativca zato što mu je ovaj ironično aplaudirao zbog izmene u 32. minutu. Italijan dobio otkaz u klubu, očekuje se kazna FIGC

  • 4

Skandal kakav Italija nije videla!

Trener Fiorentine Delio Rosi je u 32. minutu meča sa Novarom, besan zbog lošeg rezultata njegovog tima (0:2 u tom trenutku), izveo iz igre Adema Ljajića, pokušavajući da od njega napravi najvećeg krivca za neuspeh.

Srpski reprezentativac je izašao iz igre, nije se ni pozdravio s Rosijem, a iza leđa mu je ironično aplaudirao. Rosi je to video i pale su teške reči sa obe strani. Toliko teške, da se Rosi spustio prema klupi, gde je bio Ljajić i pokušao fizički da se obračuna s njim

Stavio mu je ruku na lice i potom je krenuo fizički obračun. Rosi je pesnicama udarao Ljajića po glavi! Ni Ljajić nije ostao dužan, a teži incident sprečili su  rezervni igrači i stručni štab Fiorentine.

Uprava ljubičastih već je reagovala i otpustila Rosija, ali je najavljena i kazna za Ljajića zbog provokacije. O incidentu se još nije oglasila Italijanska fudbalska federacija (FIGC), ali je jasno da, sada već bivšeg trenera Fjorentine, očekuje oštra kazna.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasmin Dzafic

    3. maj 2012 | 03:06

    ovi gori od nas :))

  • Manitou

    3. maj 2012 | 09:51

    E, ako ga je! Juce se mali ispilio, a drzak i bezobrazan. Sad mu ne bi dao da igra ni u Vojvodjanskoj ligi srednji jugozapad.

  • Nale

    3. maj 2012 | 17:36

    jadan Adem...nije trebalo takoo ..dusa <3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA