Dečko Milice Dabović napadnut u Beogradu!

Dečko kapitena ženske reprezentacije Srbije doživeo je neprijatnost u šoping centru Ušće

  • 23

Dečko Milice Dabović  doživeo je neprijatnost i napadnut je u Tržnom centru Ušće u Beogradu, nezvanično saznaje Telegraf.

>>> GDE STE PRVO POGLEDALI? Milica Dabović ima novu seksi fotku za vas (FOTO)

On je u centru pažnje bio posle objave srpske košarkašice da je u vezi sa njim, a zove ga Simon. Međutim, nedavno se pojavila informacija da je to zapravo Hrvat Šime Šiklić, nekadašnji rukometaš nekoliko klubova iz Hrvatske, a sada biznismen u Francuskoj.

Milica Dabović je u kratkom komentaru za Telegraf poručila da nije bila na mestu incidenta, da je njen dečko dobro, ali da je problem nastao oko kola na parkingu šoping mola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza

    25. decembar 2015 | 12:39

    Bas me zabole za njenog decka

  • MN

    25. decembar 2015 | 14:02

    Kao prvo nije napadnut,nego je on napao obezbedjenje koje ga je na razglas pozvalo da pomeri auto. Bahato se ponasao i udario decka iz obezbedjenja. Svojim ocima sam videla,posto radim u toj zgradi... I posle je dobio sta je zasluzio.Sram ih bilo a vas koji prenosite netacne informacije.

  • A koga je briga

    25. decembar 2015 | 15:04

    Sto je neki tamo "purger" doziveo neprijatnost u Beogradu.Koliko je samo nasih gradjana dozivaljavalo razne neprijatnosti u hrvatskoj od unistavanja imovine do prebijanja kada odu tamo na letovanje.Moz misliti sta ce da mu fali.Malo ga neko protresao i on odma zaplakao ko curica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA