Zvezda dogovorila sve uslove sa velikom željom Grofa Božovića!

Mordovija i Zvezda su dogovorili sve uslove oko transfera Le Taleka, a obeštećenje bi trebalo da bude plaćeno pošto signe uplata Liverpula za Marka Grujića

  • 44
Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Crvena zvezda je dogovorila sve uslove sa Demijenom Le Talekom, fudbalerom Mordovije, nezvanično saznaje Telegraf. Da bi transfer bio realizovan potrebno je samo da Liverpul uplati novac za obeštećenje Marka Grujića.

>>> Le Talek želi da igra u Zvezdi! Da li će doći do transfera?

Mordovija je upala u finansijske probleme posle odlaska vlasnika kluba i jednog od najbogatijih ljudi grada Saranska i tog dela Rusije. Trenutno je Mordovija na poslednjem mestu na tabeli ruske Premijer lige i finansijska sredstva su im neophodna.

Dobili su garancije rukovodstva Zvezde da će obeštećenje biti isplaćeno čim legne novac koji bi klub sa Enfilda trebalo da uplati oko Božića. Obeštećenje za Le Taleka bi iznosilo 200.000 evra. Detalji sa igračem i njegovim menadžerom su usmeno dogovoreni.

>>> DUŠKO TOŠIĆ ZA TELEGRAF: Želim titulu u Turskoj, možda se vratim u Zvezdu!

Le Talek je velika želja Miodraga Božovića, koji je inistirao na njegovom transferu. Ima karakteristike koji su potrebni stilu igre koji gaji, a već se dobro poznaje i sa Mičelom Donaldom, sa kojim je igrao pre nego što je Holanđanin došao na Marakanu.

Donald je takođe uticao na to da odobrovolji Le Taleka da dođe na Marakanu. Oni su razgovarali, a Donald je bivšem saigraču rekao lepe reči o klubu, treneru, navijačima i time uticao na to da se transer ubrza.

>>> Bruno Matos odlazi iz Zvezde, menja ga zlatni Orlić?

Le Talek je pokretljiv i brz, ima duge noge, pa tako zahvaljujući tome i brzini koju poseduje, često ume da otme loptu protivnicima tako što izađe ispred njih i oduzme im loptu. Takođe ima i dobru tehniku i pregled igre, pošto je svojevremeno u jednom delu karijere igrao i na poziciji napadača.

Ukoliko se nešto nepredviđeno ne dogodi, Crvena zvezda će dobiti veliko pojačanje u vidu francuskog fudbalera, koji je svojevremeno nastupao i za Borusiju iz Dortmunda.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ekica

    27. decembar 2015 | 22:04

    Navijam za partizan.svaka cas grofu

  • Звездаш

    27. decembar 2015 | 22:28

    Bolje gledajte u svoje dvoriste i vidite kakve papke dovodite. Videcemo kako ce se pokazati kad dodje, ako dodje. Imace sansu da vas trpa u derbiju 27.2.

  • Pana

    27. decembar 2015 | 22:03

    Bravo Terza,samo napred do LS!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA