Počelo je: Hoće li Zvezdaši oprostiti "ružnu prošlost" Kinsiju? (FOTO)

Dolazak Kinzija zapalio mase

  • 43
Foto: Facebook Foto: Facebook

Dolazak Tarensa Kinsija, bivšeg igrača Partizana, u redove Crvene zvezde, tek će da upali mase u Srbiji, a peckanje lagano počinje na društvenim mežama.

>>> Zvezda dovela Tarensa Kinsija!

>>> Grobari molili Kinsija da ne dođe u Zvezdu

Američki košarkaš koji će do kraja sezone biti član crveno-belih, posle Raška Katića drugi je igrač u mandatu Nebojše Čovića koji je posle dresa večitog rivala obukao dres Zvezde.

Kinsi je posle odlaska iz Beograda početkom 2014. godine igrao u Evropi, sada je ponovo u Beogradu, ali u crveno-belom dresu.

Navijači su već počeli rat, pa je tako kao idealna šema iskorišćena čuvena fotka Vladimira Stojkovića, bivšeg golmana Partizana i Zvezde i njegova poruka Grobarima oprostite mi moju ružnu prošlost.

Sada u montaži, Kinsi poručuje navijačima Zvezde "oprostite mi moju ružnus prošlost".

Navijači Crvene zvezde su se setili i prvoaprilske šale na SOS kanalu, kada se 1. aprila 2014. godine najavljivao dolazak u Zvezdu, upravo Kinsija, koji je tih dana bio aktuelan zbog "bekstva" iz Partizana u Ameriku.

Printskrin: soskana.net Printskrin: soskana.net

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejvid Koperfild

    28. decembar 2015 | 16:43

    Samo ovo nije Tegi april nego decembar !!!

  • Звезда

    28. decembar 2015 | 17:37

    Он је као странац стварно имао "ружну прошлост". Знамо где је играо. Али није му замерити, није одавде. Али какав мораш бити да се прво хвалиш како си велики звездаш док си у звезди, а чим промениш дрес одмах промениш плочу као мустафа. Његов карактер је нешто најружније, а не како је рекао прошлост.

  • ozon

    28. decembar 2015 | 19:52

    Opraštamo ti tvoju ružnu budućnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA