Vidić progovorio posle nekoliko godina tišine: Zvezdu volim iznad svega!

Srpski štoper godinama nije dao intervju za srpske medije, ali je u novogodišnjem izdanju Sporta pričao o Zvezdi, Spartaku, Junajtedu i Interu

  • 12

Nemanja Vidić godinama nije dao intervju za srpske medije, ali je to uradio za novogodišnje izdanje Sporta. Legendarni sprski fudbaler je pričao o omiljenim klubovima - Crvenoj zvezdi, Spartaku iz Moskve i Mančester junajtedu, ali i o aktuelnoj situaciji u Interu i ističe da ostaje u ekipi iz Milana i da će pokušati da se izbori za igre u prvom timu.

>>> Nemanja Vidić želi da se vrati među crveno-bele već u januaru?

>>> Italijani sele Vidića kod Mihajlovića!

- Zvezdu volim iznad svega, to je moj klub u kom sam kao kapiten stekao punu afirmaciju, posle čega sam otišao u redove moskovskog Spartaka. I Moskovljani su mi ostali u najlepšoj uspomeni, jer mi je igranje u ruskoj ligi predstavljalo odskočnu dasku za odlazak u Englesku. Ipak, nastavljam započet posao sa Interom do kraja sezone.

Iako je već bio viđen da napušta Nero-azure, Vidić nema dileme da ostaje u ekipi Roberta Manćinija, gde će pokušati da se nametne do kraja sezone

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Tu kod mene nema dileme i čim budem potpuno spreman pokušaću da se izborim za nastupe u najboljem timu. Dođe i težak period u karijeri, a dosta stvari se razlikuje u odnosu na period proveden u Mančesteru, gde je osvojena evropska titula bila kruna moje karijere.

Vidić se osvrnuo na aktuelnu situaciju u Junajtedu, koji pod Van Galom igra katastrofalan fudbal.

- Ova sadašnja ekipa ne igra napadački fudbal na koji smo se mi navikli zbog insistiranja Aleksa Fergusona. Sada je akcenat na posedu lopte, ali bitno je da su u vrhu. Postoje mečevi koji se rešavaju na Junajtedov način, kada je neizvesno i kada treba da se slomi prtivnik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dr. Rusofil

    31. decembar 2015 | 10:25

    Baš se ispričo!

  • srpska posla

    31. decembar 2015 | 11:23

    Ma da,sad bas poceo davati izjave i to kako voli mnogo zvezdu.... sad kad se priblizava kraj i treba se vratiti uzeti jos nesto para !Kad nemas gdje igrati valja i zvezda!? Sto ne dodjes odmah dok jos mozes pomoci???Zato sto volis kes vise nego zvezdu!!!A imas ga puno,puno...

  • Veljo

    31. decembar 2015 | 10:32

    Majstore bravo i ako Bog da da nam se vratis i pomognes klubu u rukovodnim strukturama!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA