Fudbaler Liverpula u Zvezdi: Rekao sam Klopu da je moja želja da budem prvak Srbije!

Mladi fudbaler Marko Grujić, koji je potpisao ugovor sa Liverpulom, ubedio je nemačkog trenera da ostane još polusezonu i da sa Zvezdom osvoji titulu

  • 1

Novi igrač Liverpula, na pozajmici u Zvezdi, Marko Grujić istakao je da je odlazak u Premijer ligu ispunjenje velike želje, ali da je san da sa Zvezdom osvoji titulu.

Zato je i ostao još ovu polusezonu na Marakani.

>>>Grujić uporedio Klopa sa trenerom Zvezde: Ima tu vrlinu kao Grof! (VIDEO)

- Osećam se ponosno što je Zvezda počela da izbacuje igrače za najveće klubove u Evropi. Nisam imao vremena da se odmorim, ali biće vremena i za to na pripremama. Očekujem da ređamo pobede i da se ovaj naš niz nastavi i da užemo u istoriju i mi i Crvena zvezda. Posle toga bi na kraju sezone poželeo drugovima sreću u kvalifikacijama za Ligu Šampiona.

Na pitanje da li je njegov otac zadovoljan transferom, pošto je u više navrata izrazio nezadovoljstvo.

- On je želeo od početka kao i ja, ali su njegovi potezi bili da skine pritisak sa mene da sam ja jedini Zvezdin izlaz iz krize. Inače, mi smo kod kuće van očiju javnosti rešili sve dileme.

Foto: Viber/FK Crvena Zvezda/Vule Foto: Viber/FK Crvena Zvezda/Vule

Marko će biti na pozajmici u Zvezdi šest meseci, a za to je morao da ubedi i trenera Liverpula Jirgena Klopa koji je želeo da ga odmah vidi u timu.

- Rekao sam mu da je to moja velika želja da sa Zvezdom osvojim titulu, da odem sa nekim priznanjem iz kluba. Imamo veliku bodovnu prednost, ja sam mu to objasnio i moja želja je presudila. Inače, on prati našu ligu i zna dosta o tome šta se dešava - rekao je Grujić.

(D.S./D. U.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA