Zašto je Andrija Živković napustio prvi trening Partizana? (VIDEO)

Najbolji igrač crno-belih nije odradio prvu seansu sa novim trenerom Ivanom Tomićem

  • 25

Fudbaleri Partizana okupili su se u četvrtak u "Zemunelu" na početku priprema za prolećni deo sezone, pod komandom novog trenera Ivana Tomića.

>>> Tomić o slučaju Ivanić: Partizan ne moli nikog!

>>> Poljubac, pa na prozivku: Kog fudbalera Partizana je žena dovezla na okupljanje? (FOTO)

Sa prve prozivke izostali su Kamerunac Oumaru i novajlija Everton i oni će se priključiti saigračima u petak, a među 38 prisutnih, kao što je i najavljeno, nije bilo zamenika kapitena Stefana Babovića koji je izrazio želju da karijeru nastavi u inostranstvu.

Igrači su posle obavljenih testova odradili laganih četrdesetak minuta "ševe", međutim ne svi - nije bilo Andrije Živkovića.

- Njegovu situaciju ne bih iznosio u detalje dokle god traje prelazni rok. Kada se završi, onda ćemo imati čistu situaciju, znaćemo i moći ćemo da pričamo o tome - rekao je sportski direktor kluba Ivica Iliev novinarima u SC Teleoptik, čime je podgrejao spekulacije o odlasku najvrednijeg igrača crno-belih.

Dok su njegovi saigrači trenirali, Živkovića smo "uhvatili" na parkingu trening centra u civilu, pa smo se zapitali kuda se uputio u "radno vreme".

Ipak, za sada, nema bojazni za navijače Partizana. Živković nije dobio hitan poziv od nekog evropskog kluba, već je samo požurio do klinike "Bel Medic", koja će sa svakim igračem odraditi detaljne testove, uobičajene za ovu fazu sezone.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoki

    14. januar 2016 | 15:20

    pa on vise i nije u vlasnistvu Partizana /neko ga je poklonio/ kao sto je sada poklonio Saponjica. Opet stara pesma neko se opet debelo ugradio, pa zar Saponjic vrdi 5 puta manje od Grujica, ovde nesto ne pije vodu

  • Rale

    14. januar 2016 | 16:21

    A sta je sa igracima koji su bili na pozajmicama(Askovski,Knezevic) gde su oni ? Sto nisu bili na prozivci partizana?

  • Zvezda

    14. januar 2016 | 14:57

    Njemu se i ne isplati da trenira sa dunsterima. Moze samo da nazaduje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA