Andrija Živković odbio novi ugovor: Partizan će zbog svog bisera biti u minusu 1,9 miliona evra!

Biser crno-belih od ''zlatne koke'' postaje jeda od najvećih problema za klub

  • 51

Andrija Živković je odbio da potpiše novi ugovor sa Partizanom, koji bi crno-belima omogućio da ne plaća penale menadžerskoj agenciji Pinija Zahavija.

>>> Kad neće Ivanić hoće Sejduba! Partizan doveo još jednog stranca! (VIDEO)

>>> Zašto je Andrija Živković napustio prvi trening Partizana? (VIDEO)

Fudbaler i njegov otac ne žele da popuste i odgovore na moble čelnika kluba iz Humske. Kada bi Živković izašao klubu u susret i potpisao novi ugovor, Partizan ne bi bio u obavezi da isplati čak 2,25 miliona evra.

Apolon je aktivirao tužbu kod UEFA, a penali koje bi crno-beli trebalo da plate mogli bi da se izbegnu samo u slučaju da Andrija potpiše novi ugovor. Međutim, kako prenose Novosti, njegov otac Jovica odavno je iskristalisao 30. jun kao datum odlaska mladog fudbalera u inostranstvo, te bi Partizan morao da isplati novac Piniju Zahaviju.

- Partizan je u problemu pošto je nedavno aktirivana tužba Apolona zbog nepoštovanja stavke iz ugovora o prelasku tokom letnjeg pralaznog roka u ovaj klub čiji je vlasnik Zahavi. Ta apsurdna klauzula je napravljena prilikom aranžmana koji je sklopila stara uprava, pa je Izraelac dobio osnovu da tuži Partizan na kraju leta, što je i učinio - rečeno je iz Humske.

Ukoliko ne dođe do nekog veleobrta u slučaju Andrije Živkovića i potpisivanja novog ugovora, Partizan će na leto morati da plati 2.250 000 evra, a za uzvrat će dobiti samo trening kompenzaciju u iznosu od 350.000 evra.

Čistom računicom dolazi se do cifre od 1,9 miliona koliko bi Partizan bio u minusu za svog najvećeg bisera u timu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GORAN

    20. januar 2016 | 00:49

    NEKO SISTEMATSKI HOĆE DA UNIŠTI I ANDRIJU I PARTIZAN

  • Pera dileja

    20. januar 2016 | 00:58

    Sad je za sve kriva stara uprava, znali ste detalje ugovora i mogli ste letos da ga prodate. Druga stvar je sto vi namerno unistavate Partizan, dobijali ste za Pantica 900000, ali niste hteli da uzmete pa je otisao za dzabe, a sada to radite i sa Zivkovicem, samo sto cete u ovom slucaju jos morati i da platite. Podneli ste ostavke i terajte se iz Partizana vise.......

  • Uros

    20. januar 2016 | 04:19

    Neko ima normalnog oca kao grujic a neko halapljivog kao zivkovic i tu je razlika,ovako se vraca klubu koji ga je stvorio i to govori o njemu kao osobi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA