STATISTIKA KAŽE: Srbija pobeđuje Crnu Goru u finalu sa 10:8!

Matematičkom formulom, na osnovu datih i primljenih pogodaka obe ekipe, došli smo do projekcije rezultata u finalu Evropskog prvenstva u vaterpolu

  • 41
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Beograd i Arena se spremaju za spektakularno finale Evropskog prvenstva u vaterpolu. Srbija na krilima 16.000 navijača u subotu od 17.54 brani zlato protiv Crne Gore. Statistika kaže i da će ga odbraniti!

>>> DOBIJATE SPEKTAKL KOJI STE TRAŽILI: Tribine u Areni će biti proširene za vaterpolo finale!

>>> Savić: I Crnogorcima je Beograd domaći teren!

I srpski ''Delfini'' i crnogorske ''Ajkule'' su zasluženo došli do finala i biće to duel dve najbolje reprezentacije prvenstva.

Srbija je bez sumnje bila najdominantnija na putu do finala, a to pokazuje i statistika. Izabranici Dejana Savića su na dosadašnjih šest utakmica postigli 87 golova, a primili 33. Prosečno, Srbija po meču postiže 14,5, a prima 5,5 golova.

Foto: Tanjug/Srđan Ilić Foto: Tanjug/Srđan Ilić

I Crna Gora ima impresivnu statistiku, ali nešto slabiju od Srbije. Postigli su 65 golova, a primili 38, što je prosečno 10,8 datih, a 6,3 primljenih.

Poređenjem statističkih podataka kada su u pitanju postignuti i primljeni golovi obe ekipe, matematičkom formulom se dolazi do prognoze rezultata za finale.

Na osnovu ovih podataka statistika kaže, Srbija pobeđuje u finalu rezultatom 10:8!

Ostaje nam samo da sačekamo finale i vidimo da li će statistika ovoga puta biti u pravu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GATE7

    22. januar 2016 | 22:40

    Da ne bese Crne Gore,ja sada ne bi imao svoju zastavu i svoju himnu,hvala vam crnogorci sto ste se odcepili od SRj,i hvala vasim politicarima sto su priznali Kosovo te nam oci otvorili da eto znamo kakve su nam komsije a zato vam se dedovi i pradedovi sa Mojkovacke bitke u grobu okrecu!SRBIJA IZNAD SVEGA!

  • avga

    23. januar 2016 | 19:43

    Svaka cast za vas!!! :) tacan rezultat :D

  • Pg 081

    22. januar 2016 | 19:13

    Jedno je sigurno. .. u bazenu ce biti crnogoraca 70%

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA