Iliev: Andrija Živković stavlja katanac na Partizan!

Situacija sa Andrijom Živkovićem postaje alarmantna, a to se može zaključiti i na osnovu izjava sportskog direktora crno-belih

Situacija oko Andrije Živkovića pretvorila se u pravu noćnu moru za rukovodioce Partizana. Od potencijalne ''zlatne koke'' biser crno-belih postao je najveća opasnost za klub, a sportski direktor Ivica Iliev ističe čak i da klub može da se ugasi ukoliko on ne odluči da ode ove zime.

>>> Andrija Živković odbio novi ugovor: Partizan će zbog svog bisera biti u minusu 1,9 miliona evra!

Naime, problem je u tome što ukoliko Andrija Živković ne bude prodat ove zime, onda će u trenutku kada mu istekne ugovor Partizan morati da plati 2,5 miliona evra investicionom fondu Pinija Zahavija, sa kojim je bivša uprava potpisala takav ugovor.

- Situacija sa Andrijom Živkovićem je jasna i ukoliko on ne produži ugovor ili ne pristane da sada bude prodat, Partizan će morati da plaća penale od 2,5 miliona evra. To praktično znači da bismo mogli da stavimo katanac na klub.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Preko 200 porodica će se naći na ulici, a Andrija će ostati upamćen kao neko ko je uticao na to da se klub ugasi. Doći će u situaciju da ga pola Srbije ne voli zbog toga, a pola zbog toga što je igrao u Partizanu - rekao je Iliev za Kurir.

On je ostavio mogućnost i da umesto toga Andrija bude upamćen kao spasilac kluba ukoliko pristane na transfer ove zime.

- Sa druge strane može da uđe u istoriju kao neko ko je spasao klub i to niko neće moći da mu odzme. Mi trenutno imamo klub koji je spreman da plati deset miliona evra za njega, i njegovi lični uslovi su praktično isti kao i da je slobodan igrač.

Otac fudbalera poručio je upravi Partizana da će pričati za 10 dana, kada se prelazni rok završi i da će tada izaći u javnost kako bi pokazao svima ko je Andrija Živković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kodar

    23. januar 2016 | 00:25

    Vasu nesposobnost prebacujete na momka od 20god !!?!?!?!?! Sramota !!! I treba da se ugasite lopovi

  • Glavaš

    23. januar 2016 | 00:49

    Budalaština. Odgovornost igrača je da ispoštuje svoj ugovor sa klubom. Nije on pravio ugovor sa Zahavijem. Ako je klub već to uradio i dogovorio uslove, isto tako sam snosi odgovornost da ih ispoštuje. Mali idi gdje hoćeš i kad hoćeš, tvoje je pravo.

  • Arkan

    23. januar 2016 | 00:48

    Kako pola srbije kada navija 25% za partizana ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA