Legendarno! Šampioni Evrope daju izjave iz bazena! (FOTO)

Srpski vaterpolisti postavljaju standarde i kad daju izjave

  • 13

Apsolutni vaterpolo šampioni su potvrdili dominaciju u bazenu, ali nisu prestali da oduševljavaju ni kad se začuo poslednji zvižduk sudije.

Kapiten Živko Gocić i fantastični strelac Filip Filipović odlučili su da prve izjave po osvajanju novog zlata daju direktno iz bazena. Novinar RTS-a Dušan Albijanić je prišao ivici bazena, a dva šampiona su jedan za drugim oduševljeno pričali o pobedi.

>>> SRBIJA JE VEČNI ŠAMPION EVROPE! Crna Gora potopljena u Beogradu! (FOTO) (VIDEO)

Emotivni Filipović je poručio da je u bazenu zajedno sa saigračima pokazao SRCE SRBIJE, zahvalio se na neverovatnoj atmosferi koja je krasila ovaj šampionat i naročito utakmice Srbije.

- Srušili smo rekorde. Treba napomenuti da ovo nije najbolja partija naše reprezentacije, ali sa ovakvom publikom nismo mogli da izgubimo. Pobedilo je srce i duša Srbije - rekao je Filipović posle utakmice.

Kapiten Srbije Živko Gocić rekao je da je njegov tim uz veliku borbu, ali i zahvaljujući podršci publike, osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu.

- Utakmica je bila mnogo teška, ne toliko fizički koliko psihički. Teško je igrati u ovakvom ambijentu, nismo navikli na ovakvu atmosferu. Svi su došli zbog nas i pomogli nam da dođemo do zlata. Prikazali smo veliku borbu i došli do trećeg zlata - rekao je Gocić.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA