Murinjo poslao Junajtedu pismo od šest strana!

Razgovori između Portugalca i ''Crvenih đavola'' ponovo su intenzivirani nakon novog kiksa ekipe Luja Van Gala

  • 4
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Posle novog poraza Mančester junajteda na Ostrvu je ''eksplodirala'' prava bombastična vest! Ponovo je pokrenuta tema o tome da Žoze Murinjo preuzme klubu Crvenih đavola od Luja Van Gala, kome je posle kiksa na Old Trafordu od Sautemptona žestoko uzdrmana klupa.

>>> Zvezde Junajteda ne Žele Murinja za trenera!

Indipendent je preneo ekskluzivu da je Žoze Murinjo pisao čelnicima Junajteda i da je u svom pismu od šest strana detaljno opisao plan i program rada za vraćanje Junajteda na vrh engleskog fudbala.

Mnogi su mislili da će Murinjo doći na Old Traford na leto, ali su sada ponovo intenzivirani pregovori. Murinjov agent Žorž Mendeš kontaktirao je rukovodstvo Junajteda kako bi razgovarali o mogućoj saradnji sa portugalskim trenerom.

Ipak, Murinjo ima i žestoku opoziciju u Junajtedu, a jedan od najglasnijih je Aleks Ferguson, koji zastupa da je bolja ideja pružiti šansu Rajanu Gigsu, koji trenutno ima ulogu pomoćnika Luja Van Gala. Takođe, još neki visoki funkcioneri kluba sa Old Traforda imaju rezervu jer Murinja prate kontroverze, a nisu ni veliki fanovi njegovog stila fudbala, i misle da nije ljubitelj mladih talenata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA